Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mloda mama

yasminelle ciąża, bede mama

Polecane posty

Gość przyszla mloda mama

kobiety ja zwariuje :( jestem załamana mam dopiero 21 lat a jestem wciazy !! bralam pigulki az 1 miesiac;/ i co ? zaszlam w ciaze? co mam powiedziec facetowi przeciez mi nie uwierzy ze bralam piguly i zaszlam:( boje sie ;/ a na 3 testach mam 2 kreski ;/

Gość asicaaaa kocicaaaa
nie martw sie:* jesli jest dojrzalym psychicznie facetem to bedzie miał swiadomosc ze nie ma 100 % antykoncepcji, teraz musisz byc spokojna i wypoczywaj duzo. zero stresu masz w koncu dziidzie w srodku. idz do lekarza. a brałas regulanie ?

Gość przyszla mloda mama
placze, bo to jest nie mozliwe !! boje sie ;/ brałam regularnie, z budzikiem chodzilam i co /;

Gość smutnaaaaaabardzooooo
taa a moze klamiesz celowo, bo Ci wstyd ze zapomnialas pigulki ? a jak nie to 3maj sie i coz zycie

a może byłaś już w ciąży jak zaczełaś brać tabletki a było plamienie więc pomyslałaś że to okres a to już mogła być ciąża na początku można plamić no trudno powodzenia.....

Gość marudaaaaaaaaaaaaaaa
ja po yasminelle przytylam wmiesiac 4 kg ! dramat i teraz mecze sie na diecie :( ciaza jest mozliwe na pigulkach co prawda zadkosc ale jest. gratuluje, nie martw sie . pogaj z partnerem na pewno zrozumie

Gość eugieniamalutka
nie martw sie! ale jesli chodzi o ciaze to zaszlam bo mialam bigunek i nie wiedzialam ze ta biegunka mogla je oslabic i tak jestem juz w 7 miesiacu :) oswoisz sie z ta mysla i bedziesz szczesliwa choc wiem to szok jest potezny. Antykoncepcja nie daje 100 % zabezpieczenia, a jak to mowia co ma byc to bedzie :)

Gość alfabetagama
ja tez nie wierze,ze biorac prawidlowo,bez biegunek i wymoitow mozna zajsc. ale jesli to prawda to bardzo ci wspolczuje.sama mam 21 lat i mimo ze za rok slub to bym sie pochlastala. zycze powodzenia,napewno jakos sie ulozy.

widocznie organizm nie zdążył się przyzwyczaić do piguł albo coś no i wpadliście.. chyba, że wcześniej a wziełaś tabletki np podczas plamienia.

Gość nie chłopak
swoją drogą popatrzcie jak to jest, niektórze starają się latami i nie mogą zajść w ciąże, a inne biorąc pigułki, zabezpieczając się, zachodzą.

no fakt mozna sie załamac sama biore tabletki i jak bym terazzaszła to bym sie załamała . mam juz dziecko i nie planuje drugiego moze zmienie zdanie za jakis czas nie wiem TRZYMAJ SIE i porozmawiaj z chłopakiem