Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katii22

Jestem w ciąży czy nie????

Polecane posty

Gość Katii22

Hey.Od lipca nie miałam okres,więc postanowiłam iść do gin (pazdziernik).Przed wizytą bardzo bolały mnie piersi i sutki.Lekarz na samolocie stwierdził,że jestem w ciąży i zrobił USG dopochwowo(bardzo długo je robił) aż w końcu zapytał się czy w rodzinie występuje ciąża blizniacza(kuzynka urodziła bliżniaczki) i powiedział,że może to byc początek ciąży blizniaczej.Widziałam dwie małe ''kuleczki""W domu następnego dnia rano kazał zrobić mi test.Ale ja zaraz po pójściu do domu go zrobiłam-NEGATYWNY.rano też taki wyszedł.A po południu dostałam okres. Teraz okres mi się skończył ale mam wrazenie,że mój brzuch jest jakiś dziwny i jakby zrobił się twardy i urósł.Mam też takie dziwne burczenie w brzuchu.A i jeszcze bardzo lubiłam spac na brzuchu a teraz jakby coś mi przeszkadzało.Czy mimo to mogę być w ciąży?????

Gość jde
skoro lekarz powiedzial ze jestes w ciazy to jestes]

Gość mati2
mom zdaniem jesteś w ciaży, ja za pierwszym razem i teraz tez mialam problemy ze spaniem na brzuchu...jeżeli lekarz potwierdził ciażę to myślę , ze jest, tylko dziwne to krwawnienie...a który tydz. stwierdził lekarz?a co do bliźniąt: moja mama ma brata bliźniaka, ja również i mój maż...za pierwszym razem byłam pewna, ze tez bede w blixniaczej ciaży ale urodził sie jeden synuś, obecnie jestem w 10 tyg. i również ciąża pojedyncza...gratuluje...

Gość Katii22
nie powiedział który to tydzień tylko ze prawdopodobnie to początek ciązy blizniaczej ale ten okres i testy juz sama nie wiem co mysleć