Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka63

CZY ZROBIĆ SOBIE TATUAŻ JAK DODA ????

Polecane posty

Gość agatka63

Witam wszystki zastanawiam sie juz od dawna czy zrobic sobie tatuaż tzn. skrzydła na plecach? Od razu wyjaśnie że taki zamiar miałam już od bardzo dawna bo bardzo podoba mi sie ten wzór lecz miałby dla mnie też inne znaczenie (bedzie symbolem pewnego rozdziału mojego życia bardzo istotnego) martwi mnie jednak to że znana wokalistka marównież skrzydła na plecach, obawiam sie reakcji ludzi typu ,,skopiowała od Dody'' Prosze was napiszcie swoje zdanie jak to widzicie?

Gość agatka63
no własnie nie wiem a co ty osobiście bys pomyslał widzac laske z takim tatuazem bylbys obojety czy nasunelo by ci sie skojarzenie pod wzgledem rzekomej kopii

Gość agatka63
?????????????????????????????????????????????????????

Gość agatka63
DZIEKI BARDZO TE SA SI CHCE TYLKO DODAC ŻE NIE ZROBIE SOBIE OCZYWISCIE IDENTYCNYCH JAJ MA DODA PRAWDOPODOBIE BEDA WIEKSZE I PÓŻNIEJ NA KARKU DODAM JESZCZE AUREOLE Z IMIENIEM DZIECKA LUB JAKIS INNY MOTYW A CZY WOGOLE WAM SIE PODOBA TAKI WZÓR

Gość ja jestem stukneit ana punkcie
kotkow wiec robei sobie tatuaze w kotki (facet powiedzial z emi odbiloo, ze same kotki mam) ;)) teraz mysle nad jakims wiekszym motywem np ... kotek w kwiatach taki wiekszy ;))

Gość agatka63
hej kty to równiez moja słabość i tew to rozważam ale jest to dalszy plan i na peno bedzie to mniejszy wzór jak dla mnie wporzadku. a co sadzisz o moim pomysle bo wlasnie najbardziej boje sie porównań do dody choc moje skrzydła bedo wieksze t roche inne

Gość agatka63
hej piszcie swoje opinie