Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastka8384

Mam dosc pedalow jezdzacych samochodem do pracy

Polecane posty

Gość Mastka8384

Samochody powinny byc tylko i wylacznie do jazdy miedzy miastami, gdy odleglosc miedzy nimi jest wieksza niz 30 km i nie ma polaczenia kolejowego. W przeciwnym razie powinno sie korzystac z rowerow badz pociagow. Ale wiadomo - polskie zakompleksione spoleczenstwo ma w dupie ochrone srodowiska...

Gość Normalny chlopak
Na szczescie tylko ty tak myslisz idioto

Gość Normalny chlopak
Ekopojjeeb

wow wychodzi na to , że Polskie zakompleksione społeczeństwo jest napędem światowego przemysłu motoryzacyjnego ....

Gość mam nadzieje ze korzystajac
z drogi swoim rowerkiem, placisz na nia jak kazdy kierowca ...i tak na przyszlosc: jak WYMIJASZ DZIURY, GULIKI czy cokolwiek co LEZY NA DRODZE PAMIETAJ SYGNALIZUJ TO REKA 😡

Gość stare psisko
:D oczywiście będę zapieprzał rowerem 15 km, w upale albo w deszczu potem spocony zasiądę do pracy, chyba, że przedtem cały umyję się w biurowej toalecie, w małej umywaleczce :D albo będę wyczekiwał z rana na ten cholerny autobus, przesiadał się i znosił tłok wśród obcych ludzi :O poza tym ta cała ekologiczna nagonka na samochody jest śmieszna i nie poparta dowodami, poczytaj sobie statystyki emisji spalin i jak mało szkodliwe są spaliny samochodowe dla globalnego środowiska może TY zrezygnujesz z elektryczności :D ?

Gość Normalny chlopak
" cukierasekk wow wychodzi na to , że Polskie zakompleksione społeczeństwo jest napędem światowego przemysłu motoryzacyjnego ...." Baby jednak nie maja mozgu i wogole zadnych przejawow inteligencji...

Gość dfrghty
Normalny chlopak nie wiem jak baby ale ty na bank nie masz zadnego przejawu inteligencji :O

Gość A ja pare dni temu zdałam
i tez będę jeździć wszędzie autem :) Mam dość tłoku w autobusach i chorych sytuacji kiedy w zapchanym autobusie jadą 4 matki z dziećmi w wózkach, a na następnym przystanku chce się wcisnąć jeszcze jedna (wczorajsza sytuacja). Oczywiście nikt nie może wysiąć, ani się ruszyć bo one jadą. :D Za 2 tygodnie odbieram prawko i będę to już miała w duuuupie. :D

wiekszy wpływ na srodowisko maja chociazby hodowle bydła ale niedouczona panienka ma dosyc, usłyszała w radiu ze samochody zatruwają srodowisko i powtarza zeby pokazać jaka jest trendy :)) Dziewcze idz do sadu narwac jabłek

Gość Normalny chlopak
Ja w to wchodze This nick "Ekopoj**? Masz pewnie też coś do weganów, murzynów, żydów oraz gejów... Polacy sami ośmieszają wój kraj. Ja się poddaje" Nie obchodza mnie weganie , murzyni,zydzi zato gejow i romow nie znosze......jak ci sie nie podoba to wypierdalaj do Norwegii