Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pabloos Amigoss

Moja Matka ciągle kłamie /

Polecane posty

Gość Pabloos Amigoss

Cześć powiedzcie mi czy to normalne że moja matka ciągle oszukuje, dosłownie we wszystkim. Dzwoni do mnie, mówi że będzie za 20 minut, a wraca za 4 godziny. Dawałem jej pieniądze na spłatę rachunków a okazało się że nie wpłacała ani grosza i chowała listy, a zadłużenie urosło do 3, 500zł. Czy to jakaś choroba czy tylko przypadłość charakteru. Co z tym zrobić? Ja już tak dłużej nie mogę..

Gość masz matke idiotke
sorry za szczerosc

Gość poległam na miejscu
nie wnikaj w przyczyny, to robota dla psychiatry...po prostu wszystko sprawdzaj

Gość lkjds
Osobiście mysle ze to choroba

Gość do bani to jest
Witaj w klubie - moja robi dokładnie to samo :o Plus jeszcze wiele innych kłamstw np. Zawyża ceny rzeczy, które kupiła, przekręca moje słowa, robi z siebie ofiarę losu, najbardziej pokrzywdzona i męczennicę, obgaduje mnie za plecami i każdego. Więc nie dość, że jest kłamczuchą, to jeszcze i fałszywcem :) Nic nie zrobisz - taki typ człowieka.

Gość Pabloos Amigoss
To chyba nic innego mi nie zostaje jak się wyprowadzić :/ Nawet nie wiecie ile mnie nerwów to kosztuje :(

Gość do bani to jest
Ja się wyprowadziłam z domu w wieku 19 lat. Nie mogłam dłuzej życ z takim czlowiekiem :o Wspolczuje...

Gość ajnp
Moja też jest taka oszukuje odwraca rzeczywistość.skłócona jest przez nia moja rodzina . Po za tym dużo rzeczy jest tajemnicą.choć tego nie rozumiem.dużo rzeczy robi za naszymi plecami jakby to miało jakieś znaczenie.najbardziej denerwuje mnie te kłamstwa czemu tak zmyśla w jakim celu o co tu chodzi.kłamstwa jej rujnują nasza rodzinę ale jej z tym dobrze.po za tym chce wszystkim rządzić a kto jest przeciw jej to ma przechlapane dopóki ja żyje to rządzę -jej słowa?skąd te zachowanie i nienawiść i ten głupi satysfakcjonujący uśmiech gdy to mówi