Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarazytysiac

Moj chlopak to choleryk

Polecane posty

Gość jarazytysiac

Moj chlopak ciagle sie denerwuje, przeklina, podnosi glos... wyzywa mnie od najgorszych potem przeprasza. Czy on sie zmieni ?

hmmm nie sadze ;[ takich wrodzonych cech raczej sie nie zmienia...a cholerycy to ciężcy ludzie,mam ojca choleryka i wiem jak to jest.Z tym,że on nawet nie przeprasza za swoje zachowanie. ;[ Jakbym miała jeszcze mieć chłopaka,ktory by sie na mnie darł,to bym zwariowała. Ale powiedz,czy on Cię wyzywa?? Bo jak tak to z nim zerwij!!

Nie zmieni sie. Musisz go zostawic, chyba, ze chcesz poczekac, az zacznie cie lac po mordzie.

a sorki,nie doczytałam...Zerwij z nim,później bedzie Cię bił albo Wasze dzieci i co,chcesz żyć w ciągłym stresie??!!

Swiete slowa milky, a ty autorka nawet sie nie zastanawiaj. Moj ojciec jest cholerykiem, dobrze ze juz z nimi nie mieszkam.

Gość jarazytysiac
no nie chce zyc w ciaglym stresie ale on mowi ze to przez prace i ze sie zmieni

Gość jarazytysiac
mimo to ciagle to samo ...

Nie wierz mu moj chlopak przez 4 lata nigdy nawet nie podnisol na mnie glosu, a tez ma stresujaca prace.

Gość jarazytysiac
no a moj po pol roku czasem tak dże pape ze szok... szkoda gadac czasem placze nawet przy nim....

Gość a ja juz tak
7 lat czekam az przestanie sie moj drzeć na mnie... myślałam ze jak zajde kiedyś w ciążę to się uspokoi... ale niestety, jest jeszcze gorzej! Uciekaj poki nie jest za późno tak jak w moim przypadku :(

Gość jarazytysiac
czasem mysle ze sobie na to nie zasluzylam . bo ja naprawde nie jstem jakas upierdliwa, wstretna i wkurzająca. JA GO KOCHAM. ale mimo to uwazam ze zasluguje na cos lepszego . ...

Gość glenb
kobiety zasługują na lanie