Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazona_ 35 latka

BArdzo prosze o pomoc

Polecane posty

Dziewczyny Pod koniec lipca mialam niezabezpieczony stosunek, wytrysku we mnienie bylo , jedyne czego sie obawiam to preejakulatu. Po stosunku po 12 godzinach wzielam Escapelle. Po tym w terminie okresu - dostalam krwawienia (w terminie okresu, wiec przyjelam , ze to okres) - to byl sierpien. Po tym okresie zrobilam test - sikacz , wyszedl negatywny. Po 24 dniach od teo zdareznia zrobilam test z krwi na HCG ( zgodnie z normami labolatorium , wynik wyszedl negatywny) We wrzesniu po 6 tygodniach od tego stosunku bylam u lekarza gnekologa - tak po prostu se zbadac, mialam USG dopochwowe , stwierdzil , ze wszystko ze mna w porzadku. We wrzesniu dostalam normalnie okresu. Po okresie takze zrobilam test sikacz. Dzisiaj jest pazdziernik , a ja nie mam okresu. Zaznaczam , ze od tamtego lipcowego zdarzenia nie bylo niebezpiecznych sytuacji. Ciaze mozna wykluczyc - prawda ? Ja chyba schizuje .

Gość czy czy czy
Zdecydowanie można wykluczyć. spokojnie:-). Może stres, lub cokolwiek innego, ale nie ciąża.

Jejku odchodze od zmyslow , chyba tyle testow nie moze sie pomylc ?

Gość czy czy czy
sikacz to sikacz, ale BHCG nie mogło się mylić, mi lekarz powiedział, że to jest 100% pewności, poza tym miałaś USG, więc nie ma możliwosci.

CZy czy czy USG mialam 6 tygodni od zdarzenia , myslisz ze byloby na nim juz cos widac. Tydzien po tym USG doostalam okres ( nie mam za obfitych okresow, ale wyraznie okres byl to ?

Gość a niby jakim cudem to miałaby
być ciąża??? Ogarnij się kobieto, bo za przeproszeniem stara a głupia :)

Uwazasz ze schiza mnie dopadla ? Martwi mnie spozniajacy sie okres pazdziernikowy

???

Hej jest tu ktos ?

Gość czy czy czy
Rozmiem, że każda może stać strach przed ciążą. ale Ty autorko śpij spokojnie, szkoda, że ja nie mogę, a jestem w dużo bardziej niepwenej sytuacji...

CZy CZy CZY A co myslisz o tym moim okresie ?

schiza totalna :) Nigdy ci się okres nie spóźniał? Nie wierzę. Nie ma takich kobiet. Chyba, że tabletki anty biorą

Gość dfghjk
Okres dostalam 21.09..3 ddzien cyklu kochalam sie z partnerem i skonczyl we mnie.Cykle mam co 26-28 dni.Miesiaczka skonczyla mi sie 26.09.Normalnie w polowie cykle ok.5.10 czulam ze mam jajeczkowanie, (bol brzucha- bol jajnika bo lewj stronie, sluz przejrzysty jak jajko kurze, powiekszone piersi).Teraz jakos zle sie czuje, jestem ciagle zmeczona,pobolewa mnie brzuch tak jak na okres, sluz mam teraz taki biały).Od tamtego razu kochalam sie z partnerem ale z zabezpieczeniem(gumka) i skonczyl poza mna.Teraz zastanawiam sie czy moglam zajsc w ciaze. Dodam ze mam juz dziecko, corcia ma 7 miesiecy.I boje sie kolejnej ciazy.

Co myslicie o moim okresie ?

Gość czy czy czy
Heh ja biore a mi się spóźnia.... Okres moze Ci się spożniać choćby z ochłodzenia np. to nie jest tak jak maszyna,że wszystko jest na raz...., nasze narządy rodne żyją dokładnie naszym życiem...jeśli się stresujesz one też, co ma wpływ na miesiaczke.

przeczytaj mój wpis o 21.08 i przestań wariować

Oj no tak sie martwie, brzuch mnie boli od tygodnia, cialo napompowane jak balon , a okresu nic

kobieto...sama sobie odpowiedziałaś na pytanie... ciało masz napompowane bo okres ci się przyblokował! ja swoimi czasy też tak miałam(też z powodu schizów), pomaga mi Teraflu lub polopirynka,ciepła kąpiel i dobry seks(z zabezpieczeniem:)) i w ciągu następnego dnia przychodził... myślę ze u mnie jest tak z powodu nadmiernego napięcia-wszytko jest tam uwięzione.

NIe moge brac polopiryny :(

Gość ale jakim cudem
to wskakuj do wanny i w wodzie gorącą wodą z prysznica po jajnikach, herbata z malinami przed snem i czekaj :)