Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolek25

smutna

Polecane posty

Czy jest ktoś teraz, kto czuje to samo co ja??? Bezsens życia itp. Mam dosyć życia. A najgorsze jest to, żę kiedy ktoś potrzebujw pomocy to ja zawsze jestem, natomiast jak ja potrzebuje pomocy to nagle nikogo nie ma... nie rozumiem czemu tacy są ludzie.... zostałam sama... co robić...?

Gość maturka4
Zastanowić się, czy to co napisałaś faktycznie jest prawdą! Na pustyni nie żyjesz - nikt nie jest sam. Może być tylko osamotniony. Z różnych przyczyn, najczęściej: 1/ sam jest egoistą 2/ daje się wykorzystywać niewłaściwym ludziom A tak naprawdę to pewnie popołudnie ci się nie udało, ale jutro może być lepszy dzień

Gość dyskusja ogolna hmm
ja jestem teraz smutna , ale i bojowo nastawiona na kolejny dzień udowodnie wszystkim swoim wrednym koleżankom ze swoje zdania moga sobie wsadzić gleboko w...

nie nie, to nie tak... z tym drugim sie zgadzam ale egoistka nie jestem, zawsze mysle o wszystkim i staram sie im pomagac... jest tak jak mowie... klapa. A co do tego popolodnia to tym bardziej nie, mam ostatnio bardzo duzo problemow... ale szkoda opisywac... :( no chyba że już ktoś naprawdębedzie chciał wiedzieć...

A ta samotność polega na tym, żę przychodzą jak maja problem, a potem mają mnie gdzieś, no albo inni znajomi albo facet... chyba samewiecie o co chodzi

ja jestem. i wiem o co chodzi. mnie co jakis czas dopada to samo. wtedy slucham muzyki, doluje sie na maxa, rycze do poduszki a nastepnego dnia znow swieci slonce :)

Gość agulinkaaaa25
Dołączę do Was. Mi też jest bardzo smutno, mam wiele problemów i same czarne myśli ostatnio... A koleżanki są tylko wtedy gdy czegoś potrzebują.

no tak, ale zapewne Ty walkiria nie masz takiego problemu jakl ja:( nie gniewaj sie... a tak wogole Wy tez tak macie ze ludzie daja wam do zrozumienia ze maja was gdzies???:(

powiem tylko, ze maja mnie gdzies jak potrzebuje pomocy ale to pewnie tez moja wina bo jestem cholerna zosia-samosia:P nie cierpie prosic o pomoc -sama wole to zrobic;)