Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góralka nie jestem ale pytam

Osoby z Zakopanego i okolic odpowiedzcie mi na to pytanie

Polecane posty

Ludziska kochani, przyjaciółka wróciła z gór, była w Zakopcu i się zakochała w góralu. Ale nie wiem czy kłamie z tym, że jej ukochany góral cały czas chodził w tym stroju takim. Mi się wydaje, że teraz zakładają ten strój od święta. Poznała go gdzieś w karczmie jak grał z orkiestrą i się chwaliła, że do niej podszedł, potem pokazywał miejsca w górach, gdzie turyści nie chodzą. Uważam, że kłamie, bo dzisiejsi górale normalnie się ubierają. A jaki chwaliła, że przystojny hohoho. Chcę ją przyłapać, zaskoczyć i muszę być pewna, czy ona mówi prawdę. PS. Zazdroszczę Wam mieszkania w górach, są piękne. Zwłaszcza nasze Polskie Piszcie proszę

ale chodzi mi o młodych, przystojnych

błagam!

mówię o ogóle osób mieszkających w Tatrach wielu jest jeszcze prawdziwych górali a nie takich "od święta"

ale jak mam zobaczyć..no ona ma zdjęcia i ja je widziałam, rzeczywiście miał strój, ale kurcze cały dzień?

Gość ytuurt
Są, są tacy. niejednokrotnie widywałam. (Nie jestem z gór ale dużo czasu tam spędzam.) A ty, autorko tematu, to tak wszystko przez pryzmat "teorii spiskowych" postrzegasz? Współczuję.

bo ona lubi kłamać, ale teraz przegina, a poza tym te zdjęcia są dziwne, po prostu na większość stoją obok siebie jak kawały drewna