Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gala gal

bardzo prosze o obiektywne opinie.

Polecane posty

Gość gala gal

Mam pytanie. Czy to normalne by rodzice dzwonili do swojego 30 letniego syna, ktory mieszka wraz z ona i dzieckiem za granica 2 razy dziennie na skypie z blachymi pytaniami typu: co robicie, co jecie itd? Prosze o opinie, czy spotkaliscie się z takim przypadkiem?

Gość gala gal
Nie wtrącają, ale na bieząco chcą wiedzieć co u nas, co jedliśmy, co mały jadł, czy był dziś na spacerze. to nie jest wtracanie atylko hmm.. nie wiem jak to nazwać..

Gość to się nazywa
nadopiekuńczość ;) Szczerze współczuję ale...możecie zastosować tę samą taktykę w stosunku do nich :D Znam przypadek, że pomogło :D

Gość gala gal
maja jednego syna tylko, moze dlatego, ale tu raczej o wscibskosc chodzi, zeby byc ze wszystkim na biezaco co u nas. nie powiedzielismy , ze maz mi na urodziny mala bierznie kupil to malo sie nie obrazilize czemu im nie powiedzieloismy. jakbysmy byli w polsce drzwiami, oknami i kominem by nam pewnie wchodzili. piszcie dalej co uwazacie, czy my przesadzamy ze nas to meczy czy oni, ze pozyc nam nie dadza bez jednego dnia bez tel od nich? :(