Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badajaca nastroje publiczne

Do mam, które paliły w ciązy

Polecane posty

Gość moja ciotka w ciazy
to nawet nie paliła ona kopciła jak komin...jej maz niestety tez....obie moje kuzynki (z roznych ciaz)mimo ze teraz juz dorosle kobiety od dziecka maja problemy ze zdrowiem...jako dzieci stale sie przeziebialy a praktycznie kazde przeziebienie konczylo sie zapaleniem płuc...po dzis dzien musza na siebie uwazac....ile kazda z nich wazyla po porodzie nie wiem...wiem natomiast ze problem z wagą (zbyt mała) mają obie od dziecka mimo ze jest miedzy nimi klka lat roznicy...nawet teraz jako dorosle kobiety sa bardzo szczuple i nie moga przytyc (i na pewno to nie jest zasluga genow bo nikt w rodzinie az tak szczuply nie jest)

Gość to tylko sie cieszyc ze sa
szczuple i nie mogą przytyc:D

Gość i co z tego ze twoja
ciotka paliła i co to niby ja usprawiedliwia?...a moze ta ciotka jestes ty co?...chyba wyraznie lekarze mowia zeby nie palic...bo twoja ciotka palila to juz mozna kopcic? zastanow sie co dupczysz

Gość do i co z tego ze twoja ciotka
weź ty przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz

Gość ty tam...i co z tego ze twoja
.... doczytalas do konca post czy tylko tej palącej ciotki sie uczepilas? jak widac nie tylko dzieci palaczek mają problemy...jadowite moralizatorki na tym topiku rownież:P:P:P:P

Gość co wg was znaczy zdrowe dzieck
o? dzieci palaczek zdarzają się zdrowe pod względem fizycznym, ale są słabsi psychicznie, bardziej podatni na choroby związane z układem nerwowym (czyli choroby psychiczne) mają problemy ze skupieniem, nauką, mają gorszy start niż dzieci nie-palaczek, to, że dziecko urodziło się duże, nie znaczy, że zdrowe, i co z tego, że nie będzie chorował fizycznie, jak będzie powtarzał klasę, bo mu taka zabrała sporą część inteligencji paleniem w ciąży? aha,jeszcze jedno, skutki negatywne zawsze się pojawią, nie wiadomo tylko kiedy

Gość wez mnie w koniczynie
nie chc emi sie czytac waszych wywodow...fajki to fajki...matoły:P

Gość no i jak zwykle topik zszedl
na manowce.

Gość moja ciotka w ciazy
i co z tego-czytaj ze zrozumieniem albo sie nie wypowaidaj.... nie wiem czy jest sie z czego cieszyc kiedy wyglada sie jak anorektyczka na diecie...kiedy najmniejszy rozmiar ciucha w sklpekie jest za duzy...no ale widocznie kazdy ma inne pojecie piekna.... co do nauki...to faktycznie to prawda obie mialy problem z nauka...wiecznie wracaly do domu zaryczane z pala w dzienniczku...zadna z nich nie poszla na studia....mialy problem nawet ze zdaniem matury....

Gość do ty tam...i co z tego ze two
puknij sie w pusty łep pajacu...zakladasz temata i sama odpisujesz sobie na niego:P....eee...niezla jestes:P...utrzymuj temata bo zginie...kazda normalna przyszla mamuska wie ze se inie pali...spoko ze cie rusza co sie pisze:P a jednak podpucha rusza bezmozgowców:P

Ale texty, nie mam pytan.Przeciez pytanie bylo ile wazyly dzieci kobiet-palaczek. Kazda kobieta chyba zdaje sobie sprawe, ze palenie w ciazy jest zle- skonczcie z tymi moralami i to na takim dennym poziomie.

Gość topik dla malo inteligentnych
;)

Gość ja zaczęłam prawić morały
jak z odp mamusiek palaczek wyszło, że palenie jest wręcz konieczne i zdrowe :D gdyby któraś napisała: paliłam i wiem, że to źle, mam szczęście, że moje dziecko urodziło się zdrowe, to by było ok, ale nie takie wypowiedzi, jak tu czytam. ludzie nikt was nie potępia, ale znajcie umiar i to, moja koleżanka paliła, wiec i ja mogę, albo teraz jest większość mam palaczek niż nie-palaczek, no sory z czym do ludzi?

Gość moja kolezanka palila cala
ciaze, dziecko urodzilo sie zdrowie, wazylo 2900, natomiast teraz po 8 miesiacach po urodzeniu juz wychodza jakies choroby, choc nie wiem czy bezposrednio zwiazane z paleniem podczas ciazy. Ale mala ma jakies bakterie w moczu, miala jakies problemy zwiazane z praca jelit i zoladka.

Gość halabarda
Ja palilam praktycznie przez cala ciaze... od momentu jak sie dowiedzialam zredukowalam na 5, poznie na 2 dziennie... corka urodzila sie w terminie z waga 3090g... Pozdrawiam wszystkie moralizatorki :classic_cool:

Gość MizantropCynik
Moja matka palila w ciazy, przez pierwsze 3 miesiace od urodzenia darlam sie jak glupia a wiesz dlaczego? Bo bylam uzalezniona od nikotyny i mnie od niej odstawiono!!!!! Potem mialam problemy z jelitami, wieczne infekcje ukladu oddechowego w tym zapalenia pluca. Z wiekiem pojawily sie problemy z ukladem nerwowym-nerwice i depresje. Palaczki to podludzie i egoistki. Zastanowcie sie kret...ki po co zachodzicie w ciaze? Po co ryzykujecie zyciem i zdrowiem swoich dzieci? Glupich powinno sie kastrowac