Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starszawa

OSTRY SEX wg kobiety.

Polecane posty

Gość Starszawa

Pani, Kobieto, Dziewczyno - CHYBA FIKSUJĘ - Pytam : co dla was znaczy OSTRY SEX ?????????

Gość nuinui
Dla każdej pewno co innego :)

Gość Starszawa
Kocham męża od 21 lat a teraz coś się z nim dzieje; wymaga ode mnie takich zachowań, że mam coraz więcej wątpliwości czy dam aby radę. Jest mi nawet głupio i czuję się niedowartościowana kiedy nie umiem np. połknąć jego spermy. Robi mi wyrzuty, że jestem staromodna. Boję się o nasz związek, bo dzieci już prawie dorosłe..

Gość marysia77
Spadaj stad. Juz sie popisales dzisiaj i juz nikogo nie sprowokujesz dopuki tu jestem;)

Gość sszokowana
Dla mnie to jak facet mnie rznie tak ze jego jaja wala mnie po pupie. A jak od tylu mni ebierze to jak daje mi mocne klapsy i ciagnie za wlosy.

Gość Starszawa
Dzwoniące o moje pośladki jego jądra to miód malina ale dla mnie te doznania to już odległa przeszłość, teraz wymaga dużo wiecej.

czlowiek wszystkiego sie uczy caly czas, nawet seksu z partnerem, nie podchodz do tego z niechecia, jesli chcesz pogadac na gg, daj znac, chetnie udziele Ci pewnych rad jak zrobic aby bylo Wam dobrze w tej sferze.

Gość ostry seks
/?bondage, gg, anal, plucie, bicie po twarzy, elementy bdsm to jest dopiero piekne:) z odpowiedznim partnerem...

gg?? nie wiem o co chodzi?? ale reszte popieram:)no może poza pluciem-nie spodobało mi się:(w sensie od tyłu mocne ciągnięcie za włosy:)i policzek w pozycji na jeżdzca:)

Gość ostry seks
gg to po prostu deep throat :)

Gość Mm ;*!
Dla mnie ostry sex to to ,ze podczas takiego stosunku mozemy odreagowac wyzwolic swoje fantazje;D Jest tak drapieznie i namietnie;D! Kazdy ostry sex przezywa po swojemu i to jest najwspanialsze;D!

Gość ostry anal