Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka1984qwertyu

czy to moga byc OWSIKI,bo jesli nie to CO ?

Polecane posty

Gość majka1984qwertyu

Chyba nie zwracałam uwagi wczesniej gdy mnie tylko przy pupie swedzialo,jednak teraz czuje na calym cielejakby cos po mnie łaziło.To najbardziej mnie nie pokoji !Na poczatku bylam pewno,ze to wesz,swierzb czy inne g... jednak juz wiem,ze to napewno nie to.W moim pokoju bardzo szybko sie kurzy a do tego czesto unosza sie takie male nitki,przypominajacete owsiki ze zdjec,jednak nie az tak pekate.W dodatku mam lupiez a wrazenie,ze cos zyje w moich wlosach opuszcza mnie tylko na jakies 4-5h po myciu głowy.Niekiedy znajduje na ciele takie male bialutkie kropki jakby ziarenka cukru/jajeczka?/,czasem jeszcze mniejsze czarne,ale nigdy nic sie nie porusza i a ja to ciagle czuje !Zaczelam myslec,ze to moze wlasnie te owsiki i te ich jajeczka ktorych wypuszczaja tak duzo,robia takie wrazenie bo do tego wszystkiego swedzi mnie pupa,czesto po wyproznieniu jednak czasami tak po prostu.CZY KTOŚ ZNA PODOBNE OBJAWY I MOZE JAKOS POMOC MI W ZDIAGNOZOWANIU,A MOZE KTOS ROZWIĄZAŁ PODOBNY PROBLEM ?PROSZE O POMOC ! Maja

Gość Do Majki
Idz do lekarza. Nikt nie stwierdzi, co ci dolega. Poza tym owsiki zyja chyba tylko wewnatrz czlowieka i niemozliwe jest znalezc ich jajka na ciele. Moze masz wszy ubraniowe?