Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bru-net-ka

problem ze SKYPEM pomocy!

Polecane posty

Gość bru-net-ka

Sluchajcie znajduje sie za granica, jak rozmawiam z rodzina przez skype ze zwyklego komputera wszystko przebiega normalnie.Problem w tym, ze zwykly komp mam tylko w pracy a w domu laptop.Nie wiem dlaczego, kiedy rozmawiam z laptopa to po pierwszy oni mnie zle slysza(przerywa, slysza co 2 zdanie),po drugie ja slysze w glosnikach to co mowie i tez slysze ten moj glos przerywany.Ich natomiast slysze dobrze.Nie wiem co jest zle, jak to ustawic, jak rejestruje dzwiek w rejestratorze to normalnie bez przerywania nagrywa.poza tym jest taka opcja w sky sprawdz swoj mikrofon i tez dobrze nagrywa.Prosze powiedzcie co jest nie tak?dlaczego nie moge normalnie rozmawiac?

Gość Aslan
To nie wina komputera zapewne a łącza internetowego niestety.

Gość bru-net-ka
czyli nie da sie z tym nic zrobic?

Oczywiście, że da się zrobić. Przyczyną nie jest łącze, tylko... laptop :p Zapewne korzystasz z wbudowanych głośników i wbudowanego w lapa mikrofonu, prawda? Więc wyobraź sobie (tu możesz być zaskoczona :p :D), że to co wydobywa się z głośników trafia z powrotem do mikrofonu... w ten sposób tworzy się pogłos (echo) i źle Cię słychać. Rozwiązanie problemu: podłączyć do lapa słuchawki, które odetną wbudowane głośniki ;)

Gość bru-net-ka
Tzn. mam podlaczyc normalne sluchawki i to wystarczy?Nie wiem, co to znaczy wifi bezprzewodowo ale lacze sie z internetem przy pomocy takiego kluczyka wkladanego w miejsce usb i w srodku tego kluczyka mam karte tel.

Gość bru-net-ka
a czy moge podlaczyc takie sluchawki jakie daja w zestawie przy telefonie?nie mam zadnych sluchawek do laptopa, czy takie nie beda dzialac?

Gość bru-net-ka
oki dzieki, jak nie podziala to tu jeszcze wpadne:P

wielbiciel ja tez używam wbudowanego mikrofonu i głośników i jest ok.wydaje mi się ,że problem jest raczej z łączem.Miałam podobnie jak używałam neta bezprzewodowego

Gość junaczek
a dasz mi coś jak tobie pomogę?