Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak włosów na głowie

6 miesięcy zapuszczałam włosy a ta **** fryzjerka mi ścieła

Polecane posty

Miałam ładne długie za łopatki włosy blond. Powiedziałam żeby troche podcieła rozdwojone końcówki i wycieniowała ale nie na krótko. Ona zadała pytanie czy moze byc ok 5 cm. Ja na to że max 5 cm. Potem cięła, cięła i co... wychodze z włosami do ramion... przy czym moje łopatki na pewno nie maja 5 cm. Wyglądam straszliwie bo nie pasują mi krótkie włosy. Jest jakiś sposób żeby szybko (w miesiąc) urosły z 5 cm?

dobra dobra... ja sie poważnie pytam a nie jaja sobie robicie

Gość byłam tylko u jednej
fryzjerki która ścięła rzeczywiście tyle ile chciałam a tak to te małpy tną ile chcą. Powiesz 2 cm, to ona ci 6 opacholi. Co za tumany

Oj, nie martw się. Rozumiem, co czujesz. Kiedyś też tak zawsze przeżywałam, gdy mnie za mocno obcięto. Powiem Ci jedno: włosy nie głowa, odrosną. A tymczasem ciesz się tym, co Ci na głowie zostało, rób jak najbardziej twarzowe fryzurki i ewentualnym "krytykantom" mów, że takie właśnie włosy chciałaś mieć. Nacykaj sporo fotek, a potem porównaj, w jakich włosach Ci naprawdę lepiej. Nic nie kombinuj z żadnym "szybkim odrastaniem, bo tylko je osłabisz. I przyjrzyj się porządnie sobie. Z takimi włosami też jesteś śliczna, bo wdzięk, zalotność i uroda nie znikają gdy ma się te włoski o 2 centymetry za krótkie. Skorzystaj z tego, że szybciej schną itp. i pielęgnuj je jedwabiem lub innymi odżywkami, a jeszcze może okaże się, że będziesz tej fryzjerce wdzięczna.;)

Może jakieś metody na szybki porost?

Gość duzo jodu w diecie
powoduje szybsze rozsniecie w;psow i paznokci.