Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel24

kto tu ma 20-29 lat ? tak się pytam, bo chce czasem wiedziec z kim pisze

Polecane posty

zauwaz ze tu wiele osob pisze o swoich problemach a sa wiekowo miedzy 14 - 16 rokiem zycia, wiec ciezko bedzie znalezc kogos starszego, tak mi sie wydaje

Gość jajajajajajaja
ja mam 20 lat ale na czarno pisze jako 23- latka

jajajajaja- to fajnie se wiek podkręcasz, czujesz sie lepsza ? :) Calabaza -> o co chodzi w Twoim celu ?

w moim celu chodzi o zrzucenie kilku zbędnych kilogramów i uzyskanie wagi wymarzonej, tj. 48 kg na diecie south beach:D

Gość jajajajajajaja
nie ale nigdy nie podaje swoich danych (nawet tego wieku), na kilku topikach napisalam ze mam 23 lata i tak juz zostalo

2 ?? jest ich znacznie więcej... z najśmieszniejszych to tak : 1. Nigdy nie wrzucam mięsa do biosu i nie pozwalam, żeby mi wrzucali. 2. Nigdy nie pożyczam kasy osobie która nie oddała mi poprzedniego długu :)

Gość jajajajajajaja
No tak ale jak mozna sie domyslic malo kto pisze prawde na forum :p Nie studiuje, w tym roku pisalam mature i postanowilam zrobic rok przerwy i dopiero w przyszlym isc na studia ;)

Gość ja nie jestem taka
ja skonczyłam 29 ale za to mam duze jedrne i kształtne piersi i swietna figure rozłozyste biodra i gładkie uda i sa jedrne tez moze.... pogadamy? porozmawiamy?