Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona_________

Mój facet mnie męczy!

Polecane posty

Gość zmęczona_________

Witajcie. Od kilku miesięcy w moim związku dzieje się źle. Mieliśmy rozmowy na temat tego, by zmieniło się kilka rzeczy w naszym związku. Niestety, nic się nie zmienia. Nie mam już przez to ochoty spotykać mojego faceta, rozmawiać z nim.. nie mówiąc już o pocałunkach czy łóżku. On pyta, czemu unikam jakiś zbliżeń.. wszystkie te sytuacje codzienne powodują, że mam go dosyć.. gdy słyszę jego głos już czuję wkurzenie i zmęczenie. A ostatnio cały dzień pracowałam, od 6 rano do 20. Byłam wykończona, ale spotkałam się z nim na trochę(nie mieszkamy razem), ale powiedziałam, że po 21 chciałabym do domu pojechać odpocząć.. A on, że mogę odpocząc przy nim na kawie.. i kurcze truł mi od godziny 16 smsami na temat tego, że nie rozumie, dlaczego chcę jechać do domu. Usłyszałam tylko, że kłamię. Że przecież siedząc na kawie odpocznę.. że pewnie nie chce go widzieć już. A przecież to normalne, że czasem chce się przyjść do domu, umyć czy położyć do łóżka.. a jak pomyślę o tym, że miałabym z nim mieszkać czy mieć dzieci..nie wyobrażam sobie tego już. Co myślicie o tym, co czuję:(

Gość nie do końca jasne
że jesteś związana z nieodpowiedzialnym dużym dzieckiem ktoś go tak wychował, podziękuj jego wspaniałej mamusi

Gość KaSSia taka...
a ja widzę to tak ze jemu zalezy ale Tobie już nie... On się stara by między wami było dobrze a Ty byś chciała od niego odpocząć..

może powinnas sobie dać z Nim spokoj?widocznie to nie to. To straszne się męczyć..ja byłam w takim związku 3 lata i jak nadchodziła pora powrotu narzeczonego z pracy to dostawałam spazmy jak mialam go zobaczyc..w łózku juz nie to samo..i odeszlam..po co sie meczyc? teraz ja mam swoje zycie..on swoje..i lepiej Nam osobno:*

Gość zmęczona_________
KaSSia taka... - różne sytuacje w naszym związku, jego zachowania powodują, że nie mam ochoty z nim być, bo boję się przyszłości. Widzę, że on nie potrafi się zmienić w różnych sprawach. On pyta, czemu nie chce się z nim kochać. A czy to normalne byłoby, gdybym chciała? Po tym, jak np w ciągu dnia kolejny raz pokazuje jaki jest? Mam go dosyć. Zycie to nie patrzenie sobie w oczka i romantyczne spotkania. Nawet jak spędzilibyśmy mile czas, to ja już wiem, że to nic nie zmieni. Wiem, że jak przyjdzie nowy dzień, każdy z nas będzie zmęczony pracą, to on będzie już prawdziwym sobą. Kolacje przy świecach na mnie już nie robią wrażenia, gdy mam przed oczami jego codzienne zachowanie i jego charakter. Ale kocham go, dlatego ciężko mi ten związek zerwać.

Gość zmęczona_________
Ale wiem, że dojrzewam do skończenia tego związku. Choć nie jest to łatwe. Ale nawet jak będziemy razem, ja boję się z nim zamieszkać, wziąć ślub i mieć dzieci. Wiem, że jego charakter jest niezmienny i byłabym zdominowana na maxa. On ma cechy przywódcze ;) JA nie lubię dyktatury w związku, chyba nikt nie lubi.I do tego jest taki arogancki czasem.. w stosunku do innych, do mnie.. uważa się za lepszego. Nie chce mówić mi się na temat tego, co było między nami źle, bo to bez sensu. Wiele cech mi się nie podoba. Poza tym - nie umiemy chyba normalnie rozmawiać.

Gość wypowiedzcie się..

Gość pav
ja mam podobnie z moja dziewczyna:o czuje że ona mnie męczy:( Mam wrazenie ze takie sytuacje pojawiaja sie wtedy gdy jedna strona wiecej pracuje lub sie uczy. Wtedy ta druga osoba jest wypoczeta czasami wręcz znudzona:o i oczekuje ze wracajacy z pracy partner bedzie świeży, tryskajacy energią i chętny do dlugich rozmów 🖐️