Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowa kotka

PORADŹCIE MI JAKĄ PRALKĘ KUPIĆ

Polecane posty

Ja posiadam Bosha i jest bardzo łatwy w użyciu, ekonomiczny, elegancki, mały itp Naprawdę z wielu pralek korzystałam w życiu ale Boshe uważam że soą najlepsze. Ceny tez nie są zbyt wysokie. Jeszcze fajnie mi się korzystało z pralki Electroluxa. Z tym że Bosh był ładowany od boku a Elektrolux od góry. A to też istotne jakiej się pralki szuka.

Gość co powiecie
na Wirpool ?

Ja tam jestem za LG, mam wersję SLIM, chodzi bez zarzutu już dłuższy czas, teraz wyszły nowsze wersje z ładownością 6 kg, więc jak normalnych gabarytów pralki - warto zerknąć jeśli chce się mniejszą :) A czemu warto? - doskonałe programy - łatwość obsługi - blokada przeciwko dzieciom ;) - ekonomiczna - ładna, mała, funkcjonalna i przede wszystkim CICHA!!! - 10 lat gwarancji na silnik!

Gość raczke
beko sprawdz na ich stronie na ktore modele jest gwarancja 5 letnia naprawde fajna pralka za nieduze pieniadze

Gość conis
Ja też jestem teraz na etapie kupna pralki. Zaczęłam sprawdzać różnego rodzaju sprzęty agd w sklepach stacjonarnych. Później weszłam na internet okazało się, że te same produkty stoją dużo niżej. Chyba zaczynam się przekonywać do zakupów on-line. Zastanawiam się teraz między amica a whirlpoolem. Co wybrać?

Gość pomozcieeePR
agro s port

Oczywiście że w internecie jest taniej zawsze tak było i będzie . Jeżeli chcesz zobaczyć ceny pralek i ich dokładne opisy i porównania wejdz tutaj http://zaprani.pl . Bardzo fajna strona która pomaga w wyborze i zakupie pralki