Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta od masty

bylam u spowiedzi i

Polecane posty

Gość ta od masty

wyspowiadalam sie z masturbacji. jeju, ale serce mi walilo:O :O bede chrzestna, musialam sie oczyscic. a Wy jak?spowiadacie siez tego typu spraw, czy nie?tak, wiem, nikt z Was tu siew sumie nie spowiada, glupie pytanie.

Gość ja się spowiadam
z tego,skoro to grzech to muszę

Gość ta od masty
a nawiazal ktorys ksiadz kiedys do tego? bo u mnie na szczescie nie:O nienaiwdze sie z tego spowiadac.

Gość tojaaaa21
ja tez czuje to co ty-nienawidze sie z tego spowiadac u mnie nawiazal pare razy mowil np.ze powinnam zajac sie jakims sportem bo w moim wieku rzeczywiscie szukam mozliwosci "rozladowania" i sport byloby najlepszy i tego typu komentarze albo ze to jest "sprawa" tylko dla kobiety i mezczyzny a nie ze samemu sie uprawia seks heh :)

Gość ta od masty
hah, to jeszcz etak w porzadku podszedl:) niby jets to sprawa dla kobiety i mezczyzy, ale ciekawe co by powiedzial, gdybys sie spowiadala z seksu przedmalzenskiego, bo wiadomo, ze wtych czasach jest to norma.

Gość tojaaaa21
tak to rowniez grzech jak i seks z zabezpieczeniem, co za grzeszny narod :D

Gość agfdhgs
ja zachodze i mowie zgrzeszylem mysla uczynkiem i slowem i po zawodach

nie chodzedo spowiedzi musiałam jak brałam slub i chrzciny syna ale ksiadz nie pytał o te sprwy bo po co

przed slubem prosił byśmy tylko wstrzyali sie od seksu do momentu slubu a było to tylko 2 dni :D:D

trzeba mu było opisać wszystko ze szczegółami, coś się kiecunowi należy, niech poćwiczy siusiaka w kiblu.

Gość chodziłem codziennie
jest dzieś napisane że jak się spowiadamy to musimy każdy szczegół grzechu opisać żeby wiadomo było jaka jest ciężkość grzechu bo można się przecież w różny sposób masturbować i jest różna waga grzechu miałam taką zakręconą znajomą co posmarowała sobie te miejsce masłem orzechowym i dała psu do polizania

Gość poganiacz klawiszy
jest dzieś napisane że jak się spowiadamy to musimy każdy szczegół grzechu opisać nie trzeba trzeba za miec zal sie się grzech popełnił a z masturbacji to też mi waliło serce jak pierwszy raz sie wyspowiadałem

Gość adupatam
grzech, no a co komu krzywdę robi masturbacją? To już głebokie włażenie kleru pod pierzynę ludziom. Bełkot że szczere przyznanie się oczyszcza duszę jest dla mnie nie do przyjęcia. CVała ta spowiedź to trzymanie ludzi w szachu i bezczelna manipulacja. Grzechem jest - zdrada współmałżonka. Ale jeżeli jest on(a) na emigracji i rozładuje napięcie to grzeszy? przeciw komu? Kościól wbił ludzi w takie kompleksy że 100 lat ateizmu tego nie wywabi. Tak jak z teorią Kopernika - czy wiecie ze dopiero pod koniec XX wieku Watykan zdjął anatemę z jego dzieła? Ci duchowni mają obsesję na pkt sexu.

Gość Lateks
i co , czarny dał ci kasę na wibrator ?? uważaj na zęby.

Gość edyciaaaa D
Gdy się z tego wyspowiadałam to ksiądz zapytał czy to ma jakiś związek z moim chłopakiem ? Biło mi serce bardzo ..Ksiądz był stary ale dobrze to rozumiał ..Powiedział ,ze jestem młoda , zebym się nie wstydziła bo to normalne w tym wieku ...i zebym starała się poprawić ..