Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turecki Sweter

Dlaczego kobiety tak zazdroszczą Dodzie?

Polecane posty

Zauważyłem, że większość z Was nie lubi Dody. Gadacie, że głupia, brzydka... Ale prawda jest inna- po prostu jej zazdrościcie. Ma talent- świetny, mocny głos. Jest przedsiębiorcza i inteligentna- sama dorobiła się fortuny. Jest odważna i ma zawsze własne zdanie. Ma idealna figurę i niebrzydką twarz (choć to akurat kwestia dyskusyjna, ale większości facetów się podoba). Zamiast ją podziwiać, Wy jej nienawidzicie, bo nie jesteście takie, jak ona...

Gość Kobiety są zazdrosne
i zawzięte :) Sama jestem kobietą i uważam , że Doda jest piękną utalentowaną kobietą . Podziwiam ją .

Kobiety podziwiaja glownie za dokonania, a nie za wyglad. A ja czesciej sie spotykam z tym co opisales u facetow, ze to oni jej nie lubia. Mnie Doda jest obojetna, nie slucham jej muzyki, nie ogladam tej pani w tv. Ostatnio od kogos slyszalam, ze romansuje z Nergalem bodajze, no z tym z Behemota...nie wiem czy dobrze napisalam :)

No to jesteś wyjątkiem :) Faceci są inni, potrafią podziwiać świetnych sportowców, dążyć do zdobycia takiej formy jak oni, wzorować się na nich. A kobiety tylko plują jadem i nienawidzą. Myślicie, że ta Wasza nienawiść Dodzię cokolwiek obchodzi? Z pewnością ;)

Gość frentii
Gdyby czlowiek mial zazdroscic kazdej osobie, ktora ma kase i robi z siebie wulgarna sucz, to musialby zwolnic sie z pracy i myslec o tych osobach 24h na dobe. Rozumiem, ze ty zazdroscisz wsciekle wszystkim bogatym, przystojnym facetom z super laskami u boku i o niczym innym nie myslisz?

Owszem, romansuje, to inna sprawa. Taka kobieta jak Doda nie ma zresztą problemów ze znalezieniem partnera. Sam słucham kompletnie innej muzyki, ale Doda wzbudza mój podziw, bo aby osiągnąć tak wiele, wejść na sam szczyt polskiego showbiznesu, trzeba mieć niesłychaną siłę, determinację i intelekt.

Gość www.tnij.org/tatax
Raczej współczują a nie zazdroszczą?Bo czego można Rabczewskiej zazdrościc?

glos to moze ona i ma ale jej teksty sa na poziomie dziecka z przedszkola. dorobila sie , fakt. ale tylko na skandalach i glupich wypowiedziach. nie ma czego zazdroscic. pozatym wyglada i ubiera sie jak tania dziwkaalbo barbie. a ja np nie chcialabym tak wygladac. tyle w tym temacie.

Ja tam zawsze mówiłam, że fajna z niej dupa i , że głos ma fajny :P To chyba dlatego, że sama najgorsza nie jestem. I po prostu jej nie zazdroszczę :D

Gość owszem zazdroszcze ale np
liv taylor ktora jest i piekna i utalnetowana i bogata. nic na to nie poradze ze uwazam dode za gluia i brzydka ;P ale snie zartuj, nie nienawidze jej - szkoda by mi bylo na to czasu ;))

Gość benita....
Ja ją zawsze podziwiałam i podziwiam. Już wtedy, gdy była w tym polsatowskim programie "Dwa Światy" (bodajże) podobała mi się bardzo.

Co z tego, że jej teksty są głupie, a ona sama ma na koncie multum skandali? Niech któraś z Was spróbuje zrobić taki skandal, napisać głupi tekst i być gwiazdą. To, co robi Doda, wydaje się Wam płytkie, ale wbrew pozorom wcale takie nie jest, jest głęboko przemyślane.

Gość ale moze niektore z nas
po prostu nie chca robic skandali i tka sie zachowywac i byc taka ;))

Gość dlatego ze jest JEST
glupia a doszla do slawy i pieniedzy dzieki cycom chamskim tekstom itp akcjom przedsiebiorcza jest jej menadzerka a nie ona jest ladna ale to nie znaczy ze zasluguje na to wszystko dzeki skandalom wartosciowych artystow spycha sie na boczny tor dzieki takiemy zeru dla mnie jest zerem

zazdroszczą, bo jak każdy Polak, każdy zazdrości każdemu, nawet przysłowionego pogrzebu. A teksty piosenek, np mój ty przyjacielu.....czyż nie jest prawdziwa....

Gość a zazdroszczą
? i w ogóle jaki to ograny temat jest, szczególnie teraz, gdy doda już dawno sie opatrzyła i nawet jak ktoś jej zazdrościł to już dawno przestał lata lecą - doda nie robi się młodsza i to widać nie szokuje też już tak jak kiedyś, choć nadal jest kontrowersyjna niech sobie kobieta robi to co jej wychodzi najlepiej - bo wychodzi nieźle - mi tam nigdy nie przeszkadzała, bo ma na tyle oleju w głowie, żeby ze swojego 5 minut wyciągnąć ile się da.

Gość bulimiczka z wyobru
ma ladny glos i jest przedsiebiorcza..niz pozatym.. bo duzo atrakcyjniejsza jest naturalnosc niz przesadne "upiekszanie sie" i robienie z siebie nie wiadomo kogo

Gość ona mi nigdy nie przeszkadzala
fizycznie bardzo mi sie podoba, a jestem kobietą, choć zupelnie nie jest to styl ktory preferuje, muziky tez slucham zupelnie innej NATOMIAST KURWICY DOSTAJE WIDZAC GOSKI ANDRZEJEWICZ, JOLKI RUTOWICZ, FILE I INNE ZALOSNE TWORY

Gość arkzez
jestem facetem nie lubie zachowania dody , bo uwazam ze nie pasuje do tv gdzie wymaga sie kultury .Poza tym miedzy innymi takie laski jak doda , rutowicz zaniżaja poziom telewizji . Poza tym ogladac to moga dzieci i czego sie naucza od dody ? CHamstwa prostactwa , wiesniactwa ? Doda nigdy nie była grzeczna . Nie podoba mi sie ta pani i jej jezyk przypominajacy 15 = latke klnącą . Ok moga puszczac jej piosenki , ale po co zapraszaja ja do programow tv ? PRzeciez ona zle wpływa na mlodych widzow . JEst roztrzepania i niekulturalna . Nie ogladam wiecej niz 2-3 godziny w tygodniu TV , ale fenomen dody znam i go nie rozumiem . Zawsze zmieniam program gdy pojawia sie jej osoba

Gość ja nie zazdroszcze
Niektore piosenki ma fajne ale nie slucham czesto bo nie lubie tego typu muzyki. Jesli chodzi o wyglad to kompletnie mi sie nie podoba, wole naturalne dziewczyny a Doda to taka typowa lalka ktora kojarzy sie z tymi najgorszymi. Nie ma jej czego zazdroscic

Gość Ja w to wchodze This nick
Podpisuję się pod powyższym postem. Lata mi to co ona robi, wg mnie to pośmiewisko :P Ładna? Każdy ładny w profesjonalnym makijażu itp. Jeśli miałabym się z nią zamienić to nie skorzystałabym z oferty... Ugh Ugh różowa pindzia :D

Gość arkzez
zwyczajnie jej nie trawie , dla mnie jest mało kobieca . Brak jej subtelnosci i wrazliwosci .

Gość noo zaraz padne chyba
doda jest inteligentna tak ?! buahahaha dobre dobre :d i ma idealna figure.. no wiesz jak by kazda robila sobie operacje plastyczne jak ona to kazda byla by idealna

Gość arkzez
ma idealna figure figura moze być , ale twarz srednia , a jak sie odezwie to już porażka . Powinna zachowywac sie jak jessica alba ( mało sie odzywać ) , to odnioslaby sukces