Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tequilllla

Pytanie do facetów... i nie tylko

Polecane posty

Gość tequilllla

Mam pytanie do facetów: Czy lubicie, gdy dziewczyna, która wam się podoba, często do was pisze, dzwoni i pokazuje, że jej zależy na was?:) a Wy dziewczyny... narzucacie się chłopakom, którzy bardzo wam się podobają?:P Ja często nie, bo boję się, że będę nachalna, narzucająca się itd. a nie chcę , żeby jakiś chłopak mnie tak odbierał, poza tym to rola chłopaka, aby pokazać, że mu zależy i to on powinien się starać. a często jest zupełnie odwrotnie... zauważyłyście?:) Ja np. nigdy nie zabiegałam o chłopaka i nie będę tego robić, bo to jego rola:)

Gość choholudek
ja bardzo lubię jak moja dziewczyna pisze...jak pokazuje, że jej zależy...jak mówi/pisze czułe słowa. Akurat jestem taką osobą, że olewanie mnie i nie odzywanie się działa na mnie nie jak magnes, tylko wręcz mnie odpycha...ktoś olewa mnie, ja olewam też tą drugą osobę...widzę, że ktoś się stara, ja się staram jeszcze bardziej...Niestety moja dziewczyna za dużo ani nie pisze, ani nie mówi... :E może to wiek ? (20lat) a może wodniki tak mają ? :p

Gość tequilllla
na mnie też nie działa jak magnes ;/ bardzo nie lubię gdy ktoś mnie olewa. aczkolwiek jeśli się w kimś zakocham, to cieszę się nawet gdy napisze do mnie jedno słowo :P

Gość choholudek
mam tak samo ;-)

Gość mllllllllll
To jest pieprzony mit, utrzymywany chyba przez leniwe kobiety. Owszem, jak ktos jest bardzo nachalny to bedzie odrzucal, ale facet tez potrzebuje potwierdzenia, ze kobiecie zalezy!!! I to wcale nie jest rola faceta - kto ci takich glupot naopowiadal? Jakbym spotkal cie na swojej drodze i nie pokazywalabys oznak starania, to nasza znajomosc bardzo szybko by sie zakonczyla. I ja nie jestem w tej kwestii zadnym wyjatkiem.

Gość tequilllla
ale uważam, że to i tak facet powinien robić zawsze ten pierwszy krok... ACZKOLWIEK, brzydcy faceci nie powinni startować do ładnych / pięknych dziewczyn - naprawdę - darujcie sobie

Gość mlllllllll
Pierwszy krok moze i tak - ale dziewczyna, jesli chlopak jej sie podoba, to nie powinna czekac na gwiazdke z nieba tylko dawac jakies znaki, albo chociaz stwarzac sytuacje dogodne do tego 1 kroku;) A co do tych brzydkich facetow - niech robia co chca, moze 10 kobiet nie da zadnej szansy, a jedna sie skusi?;)