Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczkaa

Po czym stwierdzacie ze osoba jest bogata???

Polecane posty

Eetam.Kabel,ja mam inne zdanie. Niektorzy bogaci chodza do pracy dalej,chociazby z pasji.

Gość fdse34
bogaci sa na przykład nasi kopacze ktorzy przegrali ostanio z Czechami . Kazdy z nich zarabia ponad 100 tys miesiecznie .

Gość D0CENT KL0TZ
o jakie bogactwo chodzi? duchowe? lmotz wam na wasze szczurze klaty :classic_cool:

Gość kjfjlksdf
To zalezy jak ty definiujesz bogactwo. Zwykle jednak poznasz majetna osobe po tym w jakim srodowisku sie obraca. Czesto oznaka statusu pewnego statusu spolecznego jest rowniez dana dzielnica w ktorej mieszka ;-)

Gość Adka76856747
Mój tatek zarabia 25 tys !!!!!!!!! NA MIESIĄC !

Gość brzózzzka
Ja bym chciała bogatego męża ;)

Gość gość
moj znajomy który jest bardzo bagaty ubiera sie jakby byl prawie bezdomnym, jeździ autobusem, ma stare auto, ale on zawsze wychowywal sie w biedzie fortuny dorobil sie sam we wczesnej mlodosci, teraz tez pracuje ale od lat jest taki sam, to czym sie wyroznia to zachowanie klasa kultura samo to jak mowi daje duzo do myslenia, chociaz publicznie nie pokazuje co ma, ma wiele rezydencji

po wypowiedzi, wydaje mi sie ze Ci bogaci sa bardzo kulturalni, ewentualnie w druga strone bardzo lubia sie przechwalac Po samochodzie rowniez, choc niekoniecznie

Gość gość
Luksusowa willa, czarny samochodzik, najlepiej Audica, egzotyczne wakacje, ubrania firmowe