Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jgmjagw

Jak ja mam miec wysoka samocene skoro

Polecane posty

Gość Jgmjagw

Moje zdanie nigdy nie bylo brane pod uwage rodzice mi wmawiali ze niemam racij i oni wiedza wszystko lepiej niz ja od zawsze bylam ta gorsza od rodzenstwa ta ktora niema racij ,dzisiaj tez kaza mi wyjsc z pokoju jesli mam zdanie rozne od ich mam 23 lata i czuje sie jak dno

Gość Jgmjagw
nawet jedzenie za mnie przeżuwają

Gość Jgmjagw
a mój chłopak mnie całuje, ale posuwa już mamusie

''Moje zdanie nigdy nie bylo brane pod uwage rodzice mi wmawiali ze niemam racij i oni wiedza wszystko lepiej niz ja od zawsze bylam ta gorsza'' podpisuję się pod tym :O chce sie zmienić,nabrać pewności siebie,a tu osoby,które mnie powinny wspierać dobijają mnie i mówią,że jestem do niczego i nigdy nic ze mnie nie będzie :( a potem sie dziwią,że jestem nieśmiała

Gość Jgmjagw
nie podszywaj się szmato jak możesz nie czyń drugiemu co tobie nie miłe nie znasz tego przykazania dziś niedziela idź do kościoła

Gość ja 21 lat
o tez tak sie czuje,masakra rodzenstwo jest super maja po 30 lat nie skonczyli szkoly ciagle pod spudnica u mamusi a ja studiuje sama zarabiam na szkole ciezka praca za marne grosze ale oni i tak to maja w dupie i sa najlepsi

też tak miałam, identycznie + mówienie, że to moja siostra sobie poradzi w życiu, bo ona taka zaradna i sprytna, a ja taka sierota, że nie wiadomo, co ze mnie wyrośnie. wyprowadziłam się i dzisiaj to moja siostra mi zazdrości, że sobie ułożyłam życie. odetnij się od domu jak najszybciej i wmów sobie na początek, że masz jaja i że jeszcze im pokażesz :D u mnie zadziałało :D

Gość ja 21 lat
ja studiuje WSZOZP .

Gość Jgmjagw
A tak ogólnie to szmata jestem i dziwka

Gość ja 21 lat
kto sie podszywa???

Gość Jgmjagw
obciongam na dworcu centralnym za talon na koncert rubika .. WAsza stara klaszcze u rubika

Gość deszcz z sufitu
zrób im na złość