Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralallalallalallalalallaaala

zegarek----który ładniejszy?

Polecane posty

Zdecydowanie ładniejszy ten Casio. Ale jeszcze bardziej podoba mi się ten http://www.hihawa.pl/produkty/Zegarki%20damskie/Casio%20LTP%20-%201183E%20-%207AEF-543.html Bardzo podobny, ale wydaje mi się, że większy. I ma 6 lat gwarancji. A koniecznie musi być czarny? Bo na tej samej stronce widziała też Casio, z delikatnym różowym paskiem i bardzo ładną tarczą.

zdecydowanie ładniejszy jest casio, jeżeli miałabym te tylko do wyboru. Sama niedawno zakupiłam sobie nowy zegarek. http://www.zegarki.com.pl/dw1215-dolce-gabbana-p-13132.html Ten jest całkiem w moim guście i stylu. Jeżeli masz zamiar dokonać zakupu zegarka to zerknij sobie na tą stronkę, którą podałam. Tam masz ogromny wybór, różnych firm zegarków, więc nic nie stracisz, a może coś Ci wpadnie w oko.

Obydwa są ładne, skromne i delikatne. Dla mnie super :) Też niedawno kupowałam zegarek, ale dla siostrzenicy - bardzo ładne i niedrogie modele są w sklepie minuta. Mogę szczerze polecić, bo ekspresowo wysyłają. Poza tym, moją uwagę przyciągają zegarki Locman'a, nie wiem czy kojarzycie tę markę. Naprawdę, trudno ich nie zauważyć :D

Zgadzam się, że oba bardzo ładne. Sama gustuję w masywniejszych modelach, ale wydaje mi się, że takie subtelne wzory pasują do eleganckich strojów, do pracy i na wieczorowe wyjścia ;) Co do Locmana, to mój znajomy nosi właśnie jakiś nowy model tej firmy i rzeczywiście świetnie się prezentuje na nim ;)

Ja również wybrałabym ten Casio, chociaż temu drugiemu również niczego nie brakuje:)) Oba modele są uniwersalne, tzn. pasują na różne okazje i do różnego ubioru. Poza tym ich cena jest bardzo zachęcająca:)) Pozdrawiam

Gość cube
jak najbardziej casio..bardzo fajny i uniwersalny, przynajmniej do wszystkiego można założyć no i na pewno długo Ci posłuży, chociaż faktycznie ten Q&Q też źle nie wygląda, także moim zdaniem, czego nie wybierzesz to i tak będzie wyglądać ładnie ;)

Gość okantowany
casio jest spoko !

oba sa suuuper, bez udziwnien, pasuja do wszystkiego ;)