Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarno_oka18

jaki kolor cieni do powiek pasuje do czarnych oczu?

Polecane posty

Gość czarno_oka18

może i było już tutaj takie pytanie... ale nie znalazłam odpowiedzi konkretnej ;] pytanie dotyczy szczególnie dziewczyn z czarnymi oczami... o tuż jaki według was pasuje kolor cieni? taki żeby nie pozbawił oczu blasku. Próbowałam wielu kolorów, efekt nie był zadowalający ;/ nie używam często cieni ale od czasu do czasu chciałabym podkreślić oczy... I jeszcze jedno pytanie mam... używam cieni z rimmela i maybelline mimo to że są z dobrej firmy i tak mi się rozmazują w kącikach oczu ;/ teź macie z tym problem? co robicie z tym fantem? z góry dziękuję za rady ;)

na rozmazywanie się cieni dobra jest baza pod cienie. ja używam artdeco i jestem zadowolona :) a jaki kolor pasuje do czarnych oczu to niestety nie wiem, bo nie posiadam takich ;]

Gość xDxDxD
ja mam takie nie maluje powiek a jak maluje to fiolet ....to oczywiscie zależy od okazji nieraz taki biały migoczący

Gość moze taki lososiowy
moze taki lososiowy?ladny by byl dla dziewczyny z ciemnymi oczami.mam znajoma ktora wlasnie tak maluje powieki i slicznie wyglada.sama mam ,,niestety,,szaro-zielone.

Gość xdxdxdxdx
a łososiem też maluje

moim zdaniem czarne oczy same w sobie musza byc piekne..(nie spotkalam takich jeszce;)) podkreslone dobrze wytuszowanymi rzesiskami:)

Gość sluchamchyba lososiowym
slucham?chyba lososiowym