Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adammmmmmmmmm

Moja dziewczyna jest agresywna

Polecane posty

Gość Adammmmmmmmmm

Zaczynało się od kłótni. Robiła mi jazdy o byle co nawet kilka razy w tygodniu. Potem fochy, czasami płacz. Ale kochałem ją bardzo i mimo to zostałem z nią. Ale od pewnego czasu jest agresywna. Np. leżeliśmy w łóżku i znowu coś sobie ubzdurała, wściekła się i zaczęła z całej siły przebierac nogami żeby mnie kopać. Innym razem doskoczyła do mnie z paznokciami i podrapała. Raz uderzyła mnie w twarz (oczywiście z otwartej dłoni). Ogólnie nie panuje nad sobą, zdarzało jej się że w złości czymś rzuciła, coś stłukła. Nie musze dodawać że przeklina przy tym, wyzywa mnie od najgorszych i obraża. Mieszkamy razem. Czasami miałem ochotę jej oddać, ale panowałem nad sobą. Coraz częsciej myślę o wyprowadzce. Nie da się z nią zyć. Podejrzewam że tak samo traktowałaby dziecko gdybyśmy je mieli. Co mi radzicie?

Gość nie do końca jasne
szczera rozmowa i wymóc obietnicę podjęcia terapii u psychologa a jak nie to tylko wyprowadzka

Gość pan Dariusz
mozliwe ze jestes za uległy. Powinieneś nią porządnie wstrząsnąć, aby wiedziała kto tu jest mężczyzną. Ostatecznie możesz rzucić, dlaczego masz się z nią męczyć, znajdziesz setki innych kobiet:)

Gość impulsywnosci
tak latwo nie da sie "wyleczyc" dziecko napewno bedzie lala.

Gość Adammmmmmmmmm
ma 27 lat

Gość manfred gorywoda 28
do autora topiku: kilka rad: 1. NATYCHMIAST się z nią rozstań 2. Ona się nie zmieni, to nieuleczalne 3. Przeczytaj i naucz się na pamięć tego artykułu, najlpeiej powieś go nad łózkiem i powtarzaj jego tresc jak mantrę http://bpd.szybkanauka.net/ 4. zastanow sie jak bedziesz zaczynal kolejny zwiazek, zreszta mysle,ze po artykule nie bede ci musial tego przypominac

Gość Adammmmmmmmmm
Kiedy? wtedy w łózku? była zła że bylem na zakupach i nie kupiłem czegoś co było zapisane na kartce. Ale ona robi jazdy o wszystko: o szklankę zostawioną w zlewie, brudne buty, za długi prysznic (niby marnuję wodę)

Gość wwowow
wiesz co to jest typ temperametnych kobiet jej nigdy nei zmieni to bedize sie tylko poglebiac poglebiac ... przy kolejnej aswanturze wyjdz z domu tylko nie mow : to juz koniec miedzy nami bo ci wpierdoli! Olej ja bo ci spieprzy

Gość borderline jak nic hehe
manfred trafil w 10

Faktycznie wygląda jak border. Z taką osobą da się żyć, jeśli ją kochasz, idźcie na terapię razem - ona musi wiedzieć, że czasem nie jest tak jak sądzi, a ty - jak z nią wytrzymać. domyślam się, że jesteś w podobnym wieku co ona i że to jest już poważny związek.