Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w te klocki

drgajacy penis

Polecane posty

Gość nowa w te klocki

Ostatnio przegralam zaklad no i musiałam zrobić masaz erotyczny mojemu.. probowalam roznych rzeczy wszystko fajnie wydawalo sie ze mu jest bardzo przejmenie. Najpierw wymasowalam plecki, posladki nogi. Potem przod czyli miedzy innymi 21 palec :) Zauwazylam cos dziwnego. Wzialam go w reke ruchy gora dol pare razy, dalej masuje jakis inny element ciala. A penis sie podskakuje co pare sekund po tych ruchach. Ale nic z penisa nie lecialo, to byl orgazm? Bo robilam to kilkukrotnie i sytulacja sie powtarzala. Pod koniec masazu zauwazylam ze lekko cos tam na czubku penisa bylo ale malutko jakiegos plynu.

to nie był orgazm - czasami jak się jest silnie podnieconym to penis sam tak potrafi drgać, facet samemu również może nim tak w pewnym stopniu poruszyć.

Gość nowa w te klocki
A ja juz myslalam ze jestem taka dobra i daje mu orgazm za orgazmem :) Hm ale sama nie wiem bo cos tam bylo na koncu penisa jak sie odciaglo skorke to bylo widac ze cos z niego wychodzi. Tylko nie jakos szczegolnie duzo.

to co wypłynęło to płyn edukacyjny który ma na celu nawilżyć nasieniowód przed wytryskiem czyli tym masażem prawie doprowadziłaś go do orgazmu ;)

Gość nowa w te klocki
Pytam bo potem mi mowil ze go bola jadra, ale ja sie bardzo dolikatnie z nimi obchodzilam. Nie wiem moze cos zle robilam, a nie chciala bym mu popsuc mechanizmu miedzy nogami. Jeszcze nie uprawiamy seksu, ale fajnie by bylo jak bym mial sprawnego :) W sumie jadra dotykalam tylko raz bardzo dolikatnie, a tak to tylko skorke z penisa sciagalam. No i jak widzialam ze juz dalej nie idzie to nie ciaglam. Odlslanial sie taki czubek o innym kolorze. Co zobilam zle ze go bolalo? :(

Gość bolały go jądra bo
był bardzo podniecony, naprodukował spermy i nie miał wytrysku, mógł sobie potem zwalić, chyba już powinien wiedzieć, że jak mu stoi i sperma się produkuje, to trzeba ją uwolnić na zew;-) ile macie lat?

jadra nie bolą od ilości spermy -_- organizm jest na tyle sprytny że jeśli nie będzie miał gdzie upchnąć spermy samoczynnie ją wytryśnie

Gość bo na koniec to trzeba
koniecznie zrobic laske...albo facet musi sam ssobie zwalić konia,...bo niezdrowe jest podniecenie bez wytrysku...może w konsekwencji doprowadzic do impotencji...

Gość to nie prawda
Jeżeli jądra naprodukują dużo spermy i dojdzie do tego silne podniecenie, erekcja, ale nie bedzie wytrysku, to w takich przypadkach jądra bola. Przestają, jak się zwali, czyli trzeba reka sobie pomoc, ale partnerka moze pomoc, pisze to z doswiadczenia, bo wtedy przychodziła ulga, ból ustepowal jak tak zrobilem

Gość bolały go jądra bo
a co ja napisałam? że bolało go jądra od spermy? czy od tego, że nie uwolnił jej na zew? czytajcie ze zrozumieniem ludzie

Gość rada urologa
a mi urolog powiedzial, ze jak zostaje zablokowany przeplyw, blokuje się wytrysk, to robią się torbiele jąder, bo nasienie się cofa, przepływ nasienia jest zakłocony, a przez takie nieprawidłowości tworza sie patologiczne mechanizmy, wiec niezdrowo jest wstrzymywac wytrysk..... Wytrysk nasienia udraznia kanały, dlatego statystyki podają ze ksieza czesciej chorują na prostate, bo zyja w celibacie

Gość nowa w te klocki
Czyli co robic sciagnac skórke i pocierać czubek? Czy tyko odciagac skore i potem spowrotem do gory?

Gość Co się burzysz
bolały go jądra bo? Kazdy przeczytał i zrozumial i odpowiedzial ze zrozumieniem, to ty czegos nie kumasz :O

jak ściągniesz skórkę to na zewnętrznej stronie penisa zobaczysz wędzidełko (taki fałdzik łączący skórkę z czubkiem penisa) zwilż śliną palec i delikatnie(!!) masuj nim okolice wędzidełka, lub (jeszcze lepiej) liż językiem. Gwarantuje, że po paru sekundach twój facet będzie miał taki odjazd, że ho ho :). W trakcie możesz jednocześnie masować jego krocze poniżej moszny. Będziesz wówczas pobudzać jego prostatę, co dodatkowo potęguje miłe odczucia :)) Miłych eksperymentów.

Gość ol siet
jak parę razy zrobisz góra, dol, gora dół a potem ściągniesz skórkę i uderzysz porządnie kapucyna, a potem pocałujesz to napewno Ci za to podziękuje obfitym wytryskiem. A teraz otwórz książke o geografii, bo z biologii już pala i sie poucz no n o no juz zmykać...

Gość gość
Polecam Studio masaze Tantryczne w centrum Warszawy www.masazetantryczne.pl