Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila szczerosci dla pan

chwila szczerosci dla pan - facet traktuje kobiete tylko przez pryzmat seksu

Polecane posty

Gość pisze subiektywnieeeee
Mysle że kazda Kobieta nawet jezeli nie zdaje Sobie z tego sprawy zawsze bedzie łączyc sex z uczuciami no wyjatkiem sa prostytutki ale chyba o takich tutaj mowy nie ma I wielka krzywda jest tak traktowac Kobiety przedmiotowo bo są bardzo delikatne i cierpia po potraktowaniu jak doniczka:((

Gość malinowa konfitura
"Zły i brzydki" - faktycznie nie jesteś autorem topiku, więc przepraszam, utkwiły mi w głowie Twoje wypowiedzi a czytałam wszystko, mała pomyłka. Natomiast nie zamierzałam obrażać ale się wkurzyłam. To tyle. Nie zgadzam się z tym co napisał i autor topiku i Ty. Nie bardzo tez rozumiem, ze takie niezrozumiale jest stwierdzenie dla Ciebie "facet z pomyslem na zycie". Pytales o powodzenie - to odpowiedzialam i kto wg mnie je ma. Dotyczy to takze kobiet ale rozmawiamy o mezczyznach. Poza tym moim zdaniem sex ma wymiar nie tylko czysto fizyczny, to bliskosc z drugim czlowiekiem, jezeli sobie sex jak mowisz mozesz kupic - nie kupisz sobie bliskosci tylko cos co jest wlasciwie masturbacja. Ale ok zyjmy tak jak chcemy, ja wierze w te "bzdury" jak milosc i jest mi z tym dobrze.

Gość kobiety przeciez gdyby
nie bylo seksu to zaden facet nawet palcem by nie ruszyzł żeby wam w czyms pomóc. Seks jest całym napedem. Im lepsza zona w łózku tym lepszego męża macie w domu:)

Gość doswiadczona piekna kobieta
Powiem tak. Moze to byc prawda, ale tylko w bardzo mlodym wieku, kiedy sex jest czyms dostepnym w necie i na zdjeciach i hormony wala na leb. W chwili, gdy sex staje sie ogolnodostepny a nawet powszednieje i gdy juz mamy zaliczonych najprzystojniejszych facetow i najpiekniejsze laski, zaczynamy szukac czegos bardziej interesujacego niz ruchy posuwisto-zwrotne. Oczywiscie niektorzy zatrzymuja sie na tym etapie, szczegolnie ci mniej atrakcyjni, ktorzy nie moga nigdy dosiasc swojego idealu, bo pragna go bez wzajemnosci... Wiekszosc wychodzi ponad to, co nie znaczy ze sex traci swoje znaczenie, ale przez to ze przestaje byc niedostepny, nie jest absolutnym kryterium doboru towarzystwa.