Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila szczerosci dla pan

chwila szczerosci dla pan - facet traktuje kobiete tylko przez pryzmat seksu

Polecane posty

A czy ja mówię że wszystkie kobiety takie są!Można rozróżnić kilka rodzajów kobiet: -młode i atrakcyjne które lecą na kasę i wygląd -takie które są mniej atrakcyjne to lecą przeważnie na średniozamożnych i przeciętnej urody,zazwyczaj się kształcą i nie wydają wielkich sum na swój wygląd -kobiety po przejściach z dzieckiem ,patrzą raczej na stabilizację,czyli facet nie musi dużo zarabiać ale ważne żeby miał pewną pracę i dach nad głową . -Kobiety które są mało atrakcyjne i otyłe nie patrzą za bardzo na urodę,zamożność i wiek partnera. A więc jak widzicie drogie panie wszystko zależy od możliwości wyboru,kobieta która ma wielki wybór wybiera jak najlepiej dla siebie!

Gość ale dowaliłeś
to co opisałeś to jakieś idiotyczne stereotypy.... zakładasz że gruba i brzydka laska zadowoli się związkiem z mało atrakcyjnym partnerem ?

zly... zapomniales jeszcze o jedym "rodzaju" kobiet mianowicie o dojrzalych i niezaleznych finansowo, ktorym facet az tak bardzo do szczescia nie jest potrzebny:)

Większość tak jak nie będzie miała wyboru!możesz sie z tym nie zgadzać,to są po prostu moje obserwacje tego świata,oczywiście nie mówię że nie ma wyjątków ale w wiekszości przypadków tak jest!

Gość powiedzmy sobie szczerze
Autor wątku ma 14-18 lat. Większość wypowiadających się tu "mężczyzn" jest w jego wieku, lub 18-22. Dzieci, idźcie już spać, jutro trzeba wcześnie do szkoły...

Trochę się mylisz,mam 25 lat,jeśli dla ciebie jestem dziecko to fajnie że jestem aż taki młody,czy wy kobiety zastanawialiście się dlaczego akurat taki facet się wam podoba a nie inny?

Gość przede wszytskim
zly i brzydki to nie w wygladzie sie dopatruj braku dziewczyny a w swojej glowie pieprzysz jak 3/3

W tym problem że ja teraz nie pieprzę jak bym pieprzył to bym dupą ruszał a ja na niej teraz siedzę,pieprzyłem wczoraj a dzisiaj wygłaszam swoje przemyślenia,oczywiście mógłbyś powiedzieć swoje przemyślenia ale ty wolisz powiedzieć że ktoś pierdoli 3/3,mądra wypowiedz z twojej strony,więc ja ci mówię to samo!!

Gość przede wszytskim
ja nie racze tymi wywodami pol kafeterii, jak masz cos glupiego do powiedzenia to lepiej zamilcz

zły i brzydki - może masz 25 lat, ale mentalnie ciągle 15. Pieprzyłeś wczoraj, pieprzysz dzisiaj i pieprzyć będziesz jutro. Nie jesteś żadnym partnerem dla prawdziwej kobiety, nawet do rozmowy.

Nie jutro na pewno pieprzył nie będę,tak samo jak dzisiaj nie pieprzę,poczytaj dobrze moją wypowiedź 10 razy a nóż ją zrozumiesz,oczywiście że nie jestem partnerem do rozmów z taka osobą jak ty bo o czym można z tobą porozmawiać?Chyba tylko o pogodzie,bo ludzie na twoim poziomie ty tylko o tym gadają,umiesz tylko krytykować inne wypowiedzi czy masz jakieś konkretne argumenty?

nie skaczcie tak po ''zlym'' - bo on jest przynajmniej orginalny. czego nie da sie powiedziec o reszcie.

zły i brzydki - argument mam taki, że w realu z tobą nawet o pogodzie bym nie chciała pogadać. Mojemu poziomowi nawet do pięt nie dorastasz. I nie wierz w to, że jesteś oryginalny.

xoxoxo-Dzięki za obronę,ale tu nikt nie lubi faktów,każda woli myśleć o sobie że jest wspaniała,szlachetna i że ona nigdy na wygląd i kasę by nie poszła!!

... i ... zły i brzydki - nie podawaj swojego adresu internetowego razem ze swoimi poglądami. Smutne dla ciebie, ale żadne dziewczyna/kobieta do ciebie nie napisze, niestety... Fakt jest taki, że prawdziwe, wspaniałe i szanujące się kobiety nie będą pisały do paskudnego z charakteru i z urody, niedojrzałego emocjonalnie, i gołego jak święty turecki chłopaczka...

do powiedz. so. szczerze., jak mowie, ze jego poglady sa orginalne to znaczy, ze SA. mam szerokie porownanie.

Bo masz już 25 lat lat i pora żebyś wydoroślał wreszcie. Mama już ci nie wytłumaczy, może zrozumiesz jak posłuchasz prawdziwej, chociaż całkowicie obcej - i dla ciebie nieosiągalnej - kobiety.

A więc kolejna moja myśl o tobie to taka że nie masz pojęcia o myśleniu kobiet,bo jakoś znajduję w swojej skrzynce wiadomości od ludzi z kafe!ale masz rację bo mnie też to dziwi,ale chyba dlatego ze zawsze pisze to co myślę i dlatego lubią czasem do mnie napisać!

Jaaaasne!!! Dobranoc wszystkim.

Gość 8mila
zly i..... no no,jestes bezposredni ja tez bede,pieprz poki mozesz ,bo jestes u szczytu swojego popedu sekisualnego a nie wiem czy wiesz u facetow z wiekiem on maleje a u kobiet wzrasta

powiedzmy sobie szczerze-To że powiedziałaś że nie żadna do mnie nie napisze bo jestem brzydki dowodzi mojej wypowiedzi w tym topiku,więc wnioskuję że ty byś nigdy nie napisała do brzydkiego faceta,a teraz powiedz że kobiety nie lecą na urode,bo jak ja powiedziałem ze kobiety lecą na urodę to powiedziałaś że pieprzem3/3

Jest to po części racja- sporo facetów tak się zachowuje, ale na szczęście są też inni. Często miałam wrażenie, kiedy zagadałam do kogoś np. na studiach, że jak mnie taki uznał za nieatrakcyjną - to w ogóle olewał, tzn,. nie chciał nawet prowadzic prostej rozmowy. Nie wiem dlaczego - bał się że na niego lecę? A naprawdę tak nie było. Nigdy nie flirtowałam z kolegami.... Ale nie szło z większością w ogóle rozmawiac - albo unikali albo się głupio podśmiewali

Gość truskawkowa przyjemność
jedno co ci trzeba przyznać Zły i brzydki to na pewno to że jesteś i inteligentny potrafisz zgasić inne wypowiedzi,ale ja też nie zgadzam się do końca z twoimi postami,powiedz z skąd jesteś?

zakładasz że gruba i brzydka laska zadowoli się związkiem z mało atrakcyjnym partnerem ? to mnie rozwaliło dowiodłaś tezy przeciwnika tylko bo dlaczego by mężczyzna miał zadowolić się związkiem z brzydką i do tego grubą kobietą?

Gość truskawkowa przyjemność
Niestety to daleko ode mnie bo ja jestem z Olsztyna

Gość malinowa konfitura
Powiem szczerze - po co taki temat? Nie wydaje mi sie tez zeby autor gasil swoimi pogladami wypowiedzi innych a to ze z niego oryginal - to dzieki Bogu, bo gdyby wiecej takich bylo to stracilabym wszelka nadzieje. Natomiast jestem zaskoczona, ze autor jeszcze nie zrezygnowal z kobiet, skoro one sa takie a nie inne - po co w ogole sie z nimi zadawac!? Ladne - leca na kase, inne sa brzydkie albo stare....wiec ani tak ani siak.... Hm troche przykre - jak czyta sie takie wypowiedzi, umieraja idealy, sadze, ze wielu ludzi wierzy w milosc wiec dlaczego odbierac im ta piekna wiare...przeciez sa tez szczesliwe pary i kazdy moze byc w takim zwiazku, nie bedzie chyba jednak ten kto patrzy tylko przez pryzmat kasa/sex. Wiec autorze po co wyglaszanie takich pogladow wlasciwie co ma to dac Tobie czy innym? A jak o czyms mowisz mow za siebie a nie ogolnikami.