Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona_mężem

zawiedziona mężem

Polecane posty

Gość zawiedziona_mężem

Nie pracuję od miesiąca, ciężko mi się odnaleźć w domu. Cieszę się jak mąż wraca z pracy bo wkońcu będę miała z kim pogadać. Weekendy też są przeze mnie wyczekiwane a dzisiaj.... cały dzień mój mąż siedział w pokoju obok z laptopem na kolanach i czytał swoje ulubione artykułyn o samochodach. Jak zagadałam o wszystkich świętych, że może wzielibyśmy moich rodziców i pojechali z nimi do ich rodzinnego miasta na groby ich rodziców to powiedział, że on nie widzi powodów dla których miałby tam jechać, że mam jechać z nimi sama. Masakra. Małżeństwem jesteśmy 3 m-ce.

Gość ZawszeMamRacjeeeee
wiec trzeba bylo jechac samej na te groby z rodzicami i walnac takim fochem, aby sie nauczyl kultury i zycia w malzenstwie.

Gość Uważaj
Taka zmiana zachowania męża często świadczy o tym, że zainteresował się jakąś inną kobietą. U mnie tak było :( Też zaczął mieć mniej dla mnie czasu i więcej siedział przy komputerze.

Gość zawiedziona mężem
pewnie, że pojadę z nimi na te groby i co więcej jutro mam w planach jechać do rodzinnego domu więc pomieszkam tam sobie troszkę, Mama będzie zachwycona a on niech sobie żyje w swojej samotni!!!!

Gość zawiedziona mężem
a gdzie by on się kimś zainteresował jak on ciągle w domu siedzi, no chyba że na necie z kimś flirtuje

Gość ZawszeMamRacjeeeee
e tam od razu flirtuje, nie popadajmy w paranoje...