Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy zauważyliście że dziewczyny wyglądające dzicinnie jak na swój wiek

Polecane posty

Gość

są zazwyczaj pasztetami??? myslicie ze mam racje czy nie??

Gość nie ma takich.......
teraz laski szybko dojrzewaja i szybko się starzeją są grube i mają wielkie cyce albo są deskami prawie każda ma włochate nogi

Gość **pszczułka Maja**
nie znam dziewczynę która ma 24 lata wygląda na 17 jak idziemy paczką na piwo zawsze pytają ją o dowód, jest drobna i ładna, faceci szaleją za nią

Gość
ja mam 23 lata niedługo koncze medycyne i martwię sie jak to bedzie bo większosc ludzi mówi do mnie na ty.. wygladam na jakies 16 lati to max.

Gość zupapomidorowa.
U, a co, zazdrościsz ? :) Chodzi ci o wygląd dziecinny, czy młody (jak na dany wiek) ? Zapodaj fotkę! :D

Gość jesteście takie żałosne
z miesiąc temu był tu taki temat, pisały 35 letnie lachony że dają im 10 nawet 13 lat mniej, jedna wkleiła w końcu foty i wygladała na te 40 które miała jakbyś ty wkleiła to byłoby tak samo ziewam

Gość a to że w wieku 23
mówia ci na ty to nic dziwnego

Gość jsfnjrdf
ja mam 20 lat i dają mi 15-16 :O Czasem mnie to denerwuje, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Poza tym zauważyłam, że przez cały czas się do mnie przyczepiają dużo starsi faceci, których przez to uważam za pedofilów :D

Gość ccfdff
współczuję, ale czasem sie tak zdarza, powiem wam ze to nic przyjemnego w niektórych sytuacjach, ani piwa ani papierosów też normalnie nie kupisz

Gość jsfnjrdf
Właściwie z piciem piwa itp. nie mam problemów ponieważ chodzę do znajomego baru gdzie znam się z właścicielami. Najbardziej mnie denerwuje takie lekceważące zachowanie. Może 20 lat to nie jest dużo, ale nie mam zamiaru być traktowana jak 15 latka. Właściwie szacunek należy się każdemu, ale starsze osoby myślą, że swoim wiekiem wszystkie rozumy pozjadały :O

Gość też macie problemy...
:/

Ostatnio narzekałam na swój dziecinny wygląd w barze przy znajomych (standardowo w każdym nowym barze proszą mnie o dowód i tak było i za tym razem) i zostałam przez nich zjechana... ze powinnam się cieszyć że jestem malutka, filigranowa z miną wiecznie nadąsanego dziecka bo ja jestem taka wieczna lolitka i to jest seksi :D nie wiem może moi znajomi to pedofile ale humor mi poprawili ;)

Ja sie tam ciesze, że wyglądam na te 16 lat, w rzeczywistości mając 22, bo jeśli ten schemat się nie zmieni to w przyszłości, mając 30, będę wyglądała na 20tkę. Pogodziłam się już z faktem, że nigdy nie będę wyglądać jak sexbomba z nogami po szyję :P Jak już wspomniano, wygląd lolitki też jest sexi :D

Gość wiesz ludzie oceniają
wiek po wyglądzie, co nie znaczy tylko po twarzy, jak nosisz ciuchy zarezerwowane dla nastolatek, np. krótkie bluzeczki, bardzo niskie biodrówki i masz włosy w kitkę, to wyglądasz na młodszą, weź ta kiedyś ubierz coś z dzianiny koloru czarnego lub szarego, rozpuść włosy, gwarantuję, że nikt cię nie zapyta o dowód, spójrz na licealistki i studentki: ich ubiór się różni (oczywiście uogólniając, studentki mają torebki, rozpuszczone włosy lub wymyślne kitki, ciuchy z dzianiny, makijaż delikatny lub mocny, a licealistki: adidasy, jeansy, bez makijażu lub bardzo krzykliwy makijaż, no jeszcze nie nauczyły się, że mniej znaczy lepiej, włosy w zwykłą kitkę, plecaki) więc może wyglądasz na mniej niż 18 lat, bo się tak ubierasz? zresztą jak piszesz, że jesteś niska to niski wzrost ci odejmuje lat, niekoniecznie młoda buzia, albo po prostu barmani chcą cię poderwać, albo znać twoje imię, że cię pytają o dowód ;-)

Gość DO KOTKI KOBIET 23 LETNIA
Twje topiki ,Twoje komentarze sa beznadziejne tak jak i Ty W ogóle zauważyłem ,że jestes wulgarna. Więc spadadaj z całego forum.

Gość nikt nie ma zdania
na ten temat?

Ja mam 24, bardzo często proszą mnie nadal o dowód... i włosy mam zawsze rozpuszczone, nie chodzę w adidasach, noszę torbę, maluję się delikatnie, noszę normalne ciuchy, wiec teoria upada. Fakt, jestem niska, no ale bez przesady. Mam wrażenie, że przez to, że 16-latki wyglądają często na 20 wszyscy myślą, że dwudziestki też są poniżej 18.