Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlinika

mąż mnie poniża

Polecane posty

Gość marlinika

Mam problem z mężem. Kiedy się pokłócimy i np. mówię mu by spał w pokoju gościnnym, to on mi mówi, że to on kupił kanapę w naszym pokoju i to ja mogę spać w gościnnym. Gdy mówię, by lepiej się wyprowadził, to on mi mówi, że to on opłaca czynsz, więc to ja mam się wynieść itd., itp. Dodam, że nie jestem jakimś pasożytem - zarabiam na siebie tyle ile mogę wychowując niemowlę (mam pracę w domu), co nie zmienia faktu, że to on płaci wszytkie rachunki, mi starcza tylko na "życie", czyli jedzenie, środki czystości itp. Czy to jest w porządku, że on oddaje ciosem poniżej pasa w każdej kłótni? Aha - i cały czas grozi że zabierze mi Moją Córeczkę, bo raz w ciąży podobno (nie pamiętam) powiedziałam, że już nie chę tego brzucha i on to odczytał jako wyrzeczenie się z mojej strony dziecka. :(

Gość ajajajajajaaaaa
I dobrze robi facet niedługo będziesz mówiła mu żeby w budzie spał a sama będziesz zdziwiona dlaczego on nie chce ???? :o oj dzieci , dzieci

Gość ZawszeMamRacjeeeee
buahaha no z pewnoscią w czasach, gdy sady przyznaja dzieci chetnie matkom, nawet gdy sa alkoholiczkami, niz ojcom, da rade odebrac Ci dziecko, hehehe. Ma to nagrane, jak mowisz o tym brzuchu idiota? A nawet jakby...wiadomo, ze kobiety w trakcie ciazy przechodza depresje i zalamania... i to nie swiadczy tak naprawde o tym jaka jest potem matka. Jak Ci grozi odebraniem coreczki, to smiej mu sie w twarz, smieciowi.

Gość rrqqdr
hahahaha :P zostaw go i tyle nie bedzie cie oponizał zreszto on daje ci d zrpozumienia ze juz cie nie chce i masz sie wyniesc boi w koncu wszystko kupił i za wszystko płaci :P a dziecka ci nie odbierze bo mu sie nei bedzie chcialo bawic :P

Gość fwefwe
Mam nadzieję że to prowokacja. Wyznaczać miejsce do spania, to ty możesz psu a nie partnerowi. Podobnie w mówieniem komuś żeby się wyprowadził. Skoro więc prowokujesz starcia, i to prostackimi tekstami (twoje uwagi to ciosy poniżej pasa), to nie dziw się że mąż ci odpowiada.

Gość no zaraz zaraz
Czyli. jak ty go wywrzucasz z łóżka, albo nawet z mieszkania, to jest ok. Ale jak on odpowiada tym samym, to jest poniżanie i cios poniżej pasa? I to nie jest twoja córeczka, tylko wasza córeczka;-P