Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchy wlos-

CZY DA SIE JAKOS URATOWAC WYSUSZONE KONCOWKI WLOSOW ?

Polecane posty

Gość suchy wlos-

Cholernie dbam o wlosy, a jednak konce sa jakies srednie, widze ze takiej jakies sztywne, suche ... czy jakos mozna te koncowki podratowac ? Nie sa raczej porozdwajane, a wlasnie podsuszone ... Macie jakis sposob na to by je nawilzyc i wygladzic ?

Gość suchy wlos-
No wlasnie licze ze jakims cudem moze udaloby mi sie wymigac od tego podcinania... zapuszczam wlosy i kazdy cm na wage zlota ;) .

mam ten sam problem, ale znacznie pomógł mi wax, używam całej serii do włosów słabych ze skłonnościa do wypadania.miałam tez problem z wypadaniem. po waxie włosy są duzo ładniejsze i szybciej rosną.ostatnio zaobserwowałam po pasenkach ze w ciągu dwóch miesiecy włosy urosły ok 4,5 cm

Ja bardzo lubię serum na końcówki z avonu - chyba jedyny obecnie kosmetyk który im się udał, dobrze też na same końcówki działa jedwab. Jeśli koncówki nie wrócą po tym do normy to polecam jednak podcięcie i stosowanie tych środków zapobiegawczo. Ja używam ich na zmianę.

Gość suchy wlos-
Jedwabiu uzywam... Jak sie im przygladam to nie widze rozwarstwienia wlosow, ale po umyciu, wysuszeniu sa takie sztywne i wyginaja sie te pojedyncze wloski na wszystkie strony i widac ze sa w gorszej kondycji niz reszta.