Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Czy robicie wszystko, aby spełnić swoje marzenia???

Polecane posty

Leniwiec--> moja matka też po rozwodzie chciała mieć dziecko.. i wykorzystała w tym celu mojego ojca, a potem zabrała mnie i nawet nie wiem kto to.. :( możesz też tak zrobić ;]

Kancie...ja również mam problem z zaufaniem. Stosuję zasadę: umiesz liczyć-licz na siebie, wtedy porażka mniej boli" Hinatka---a czy cieszyłaś się, że wychowujesz się bez ojca??? Bo ja świadomie mojemu dziecku nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła :O

Leniwiec--> do tej pory to była dla mnie abstrakcja.. moja mama uważa, że zastępuje mi oboje rodziców.. teraz to bym chciała, ale chyba mama nie chce, żebym go poznała :( nie powie mi nawet kto to..

Ja też nie urodzę dziecka jeśli nie będzie tatusia dla tego dziecka:( ale latka lecą a ja nawet specjalnie nie szukam:(zajęlam się pracą i co teraz?:)

Kant, to mnie trochę rozumiesz 😭 ja bym chciała mojego ojca znaleźć, ale wszyscy odradzają :O

niewiele robię,bo niewiele umiem :( ale staram się to zmienić..tylko na razie nie bardzo mi to wychodzi :( co do zaufania...dawno już straciłam wiarę w ludzi :(

bo mama mówi, że się od niej odwrócę i będę trzymać z nim i że on wcale nie jest fajny.. a znajomi, że jak ma się okazać zjebany to lepiej, żeby go nie znać, bo będę przeżywać :(

nie wiem jaki jest, ona po prostu uważa, że będzie chciał mnie "kupić" prezentami etc.. no, ja ją będę pytać jak się nazywa, ale pewno nie powie :( dziękuję 🌼

no za niecały miesiąc mam 18 :) moja mama strasznie jest nadopiekuńcza i uważa, że jestem tylko jej.. ale ja tak samo uważam o niej.. zawsze byłyśmy we dwie i to dlatego.. jak zdam maturę może zacznę szukać :)

Gość mężatka pozornie szczęśliwa
Nie robię nic. Nie mam marzeń ... ech! ... tzn mam ale w stylu "aby moje dzieci były szczęśliwe, zdrowe itp". Tych, które mogłabym odnieść do siebie nie mam. Wszystkie zdeptał, zabił, zniszczył mój wspaniały mąż

wie, mama mówiła, że nawet mnie widział i podobały mu się moje niebieskie oczy.. heh, jako niemowlak takie miałam.. i proponował jej małżeństwo, ale ona nie chciała drugi raz w to wchodzić.. miała uraz po swoim pierwszym mężu.. :(

trudno mi mówić, bo nie mam zielonego pojecia ;] ale mi też kumpele odradzają.. mówią, że one nie mają fajnych ojców i że mój też nie okaże się super i że życie to nie serial z happy endem :( dziękuję Ci Kanciku 😍🌼

tylko jeszcze nie wiem, bo on jest chyba młodszy od mamy i może ma teraz nową rodzinę, żonę i dzieci? i tego też się boję, że nie zechce już mnie :(

no, to przekonałaś mnie, kochana jesteś.. teraz tylko jakoś moją mamę muszę do tego nastawić.. a potem zacznę szukać.. i jakoś będzie :)