złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Gdzie się podziewają fajni faceci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Październik 11, 2009 Tzn jacy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 prawdziwi tacy= męscy, wartościowi, inteligentni, uczuciowi, odpowiedzialni, z poczuciem humoru, atrakcyjni i mentalnie i fizycznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 ambitni i zaradni życiowo lubiący sport :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak jestes Napisano Październik 11, 2009 piekna,inteligentna masz duzo pieniędezy i dobrze sie ruchasz to jestem twój. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też się zastanawiam Napisano Październik 11, 2009 szukam pana - średniego wzrostu - ciepłego, bo nadchodzi zima a mi stale zimno - lubiącego taniec , narty tez mogą być , no bo przeciez nie będziemy stale siedziec pod kocykiem hehe, jakis przerywnik musi być :) zapraszam powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Szukam idealnego rozwiazania dla mnie i nie widzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to kup se mocniejsze bryle Napisano Październik 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 wole nie, bo zobaczę Twoją facjate :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes zatem krótkowidzem Napisano Październik 11, 2009 z wysokimi wymaganiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 złote włosy wiatr mi czesze, masz konkretne wymagania co do faceta... czy to czasami nie ideal ktoey podobno nie istnieje jak twierdzi 98 procent damskiej populacji w naszym kraju?? Cos zes za duzo tergo uzbierala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Tomaszek no nie wiem czy to takie duże wymagania. Nie wymagam od kogoś więcej niż od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Październik 11, 2009 " męscy, wartościowi, inteligentni, uczuciowi, odpowiedzialni, z poczuciem humoru, atrakcyjni i mentalnie i fizyczni" + "mbitni i zaradni życiowo lubiący sport " tam samo gdzie takie kobiety.... w bajkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 to Ty masz okreslać jaki stopień wzajemnych wymagań w związku jest właściwy? a jesli ktos ma inny zakres wymagan to co? z powodów'technicznych' nie mozesz z nim być? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 No i wymagaj tyle od kogos ile od siebie, szcun, bardzo dobrze. Ale jak znam zycie, jak juz jakas panna trafi na swoj ideal, to powie po jakims czasie ze jest za dobrze, ze nudno, ze monotonia sie wkrada, i ze jest do bani, a jak sie kolo odezwie glosniej, powie swoje zdanie, pokrzyczy se w domu, to zas wyjdzie ze zle, bo jest zly, i tak sie kolko zamyka i kreci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Są takie kobiety. Faceci jednak zadowalają się byle czym. Często tchórzą wobec takich wartościowych kobiet, boją się ich, wiec wolą łatwiejszą zdobycz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli posiadasz takie przymiot Napisano Październik 11, 2009 90/65/80 przy wzroście 172-174 IQ140 + blod długie włosy, lekko zadarty nosek nie wydajesz więcej niż 1500 $ tygodniowo, potrafisz prowadzić Hummera, Twoja garderoba nie zajmuje więcej niz 2 szafy 3 drzwiowe Golisz sobie myszkę regularnie To mam dla ciebie księcia wymarzonego, Jesli nie spełniasz chocby jednego warunku, nie odpowiadaj, szukam kobiety idealnej i nie chodze na kompromisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Ja nie jestem takim typem, jestem raczej wierną osobą, oczywiście jesli kocham, dla mnie zdrada jest czymś najgorszym i jest końcem związku bezapelacyjnie i bez żadnych ale. Nic na siłę i trzeba mieć szacunek do samej siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 jeśli posiadasz jakiś przymiot, Twoje wymagania są puste, może je spełniam może nie, jednakowaoż ja nic nie muszę i nie uczestniczę w Twoim castingu :) Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli posiadasz takie przymiot Napisano Październik 11, 2009 a zapomniałem... oczy musza byc zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 No w sumie szacunek dla samego siebie trzeba miec, nie ma co o tym dyskutowac. Co do zdrady, podzielam zdanie Pani :) A i jeszcze jedno, nie kazdy facet idzie na latwizne i boi sie wyzwan, uwierz mi, sa i tacy ktorzy lubia sie starac o swoja milosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Jestem Twoim ideałem zatem :) Tylko co Ty masz w sobie, co by mnie zainteresowało oprócz tupetu jaki reprezentjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli posiadasz takie przymiot Napisano Październik 11, 2009 to był test na IQ i poczucie humoru... niestety nie zdałaś...zostajesz skreslona z listy oczekujących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 nie odpowiedzialas na moje pytanie o zakres wzajemnych wymagań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 starać się starają, tylko żeby jeszcze czymś urzekali, same starania nie wystarczą. Niektórzy za wysoko mierzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 A czym niby maja urzekac??? Skoro sa inteligentni, wysportowani, z poczuciem humoru itd. Moze randki w nietypowym miejscu, kwiaty bez okazji, czulosc na maxa, dobrze mysle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Do pana od testów IQ - widzę, że Twoja inteligencja równa się zeru i żyjesz w wyimaginowanym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Tomaszek nie chodzi o kwiatki i kolacje. Dla mnie to nieistotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Posiadam przymioty takie jak Napisano Październik 11, 2009 jestem meski i atrakcyjny 193 cm, 90 kg (same mięsnie) jestem wartosciowy - mam dwa fakultety i MBA, jeden zupełnie dla przyjemności z kulturoznawstwa, czytam wszystko od powiedzmy Camis-a, przez Hłaske, do Cohello, czasem przeczytam jakąs poezje, uwielbiam Lema zaliczyłem test do mensy, a więc chyba jestem inteligentny, uczuciowi jestem, nie kradnę, nie kłamie nie oszukuje, odpowiedzialny, z poczuciem humoru - OLBRZYMIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 Czyli zle mysle, to powiedz prosze, czym maja urzekac faceci swoje wybranki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach