Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złote włosy wiatr mi czesze

Gdzie Ci mężczyźni ?

Polecane posty

Gość jak jestes
piekna,inteligentna masz duzo pieniędezy i dobrze sie ruchasz to jestem twój. :P

Gość też się zastanawiam
szukam pana - średniego wzrostu - ciepłego, bo nadchodzi zima a mi stale zimno - lubiącego taniec , narty tez mogą być , no bo przeciez nie będziemy stale siedziec pod kocykiem hehe, jakis przerywnik musi być :) zapraszam powaznie

Gość to kup se mocniejsze bryle

Gość jestes zatem krótkowidzem
z wysokimi wymaganiami

Gość tomaszek85
złote włosy wiatr mi czesze, masz konkretne wymagania co do faceta... czy to czasami nie ideal ktoey podobno nie istnieje jak twierdzi 98 procent damskiej populacji w naszym kraju?? Cos zes za duzo tergo uzbierala :)

Gość a ciekawe czemu
to Ty masz okreslać jaki stopień wzajemnych wymagań w związku jest właściwy? a jesli ktos ma inny zakres wymagan to co? z powodów'technicznych' nie mozesz z nim być? :D

Gość tomaszek85
No i wymagaj tyle od kogos ile od siebie, szcun, bardzo dobrze. Ale jak znam zycie, jak juz jakas panna trafi na swoj ideal, to powie po jakims czasie ze jest za dobrze, ze nudno, ze monotonia sie wkrada, i ze jest do bani, a jak sie kolo odezwie glosniej, powie swoje zdanie, pokrzyczy se w domu, to zas wyjdzie ze zle, bo jest zly, i tak sie kolko zamyka i kreci...

Gość jesli posiadasz takie przymiot
90/65/80 przy wzroście 172-174 IQ140 + blod długie włosy, lekko zadarty nosek nie wydajesz więcej niż 1500 $ tygodniowo, potrafisz prowadzić Hummera, Twoja garderoba nie zajmuje więcej niz 2 szafy 3 drzwiowe Golisz sobie myszkę regularnie To mam dla ciebie księcia wymarzonego, Jesli nie spełniasz chocby jednego warunku, nie odpowiadaj, szukam kobiety idealnej i nie chodze na kompromisy

a zapomniałem... oczy musza byc zielone

Gość tomaszek85
No w sumie szacunek dla samego siebie trzeba miec, nie ma co o tym dyskutowac. Co do zdrady, podzielam zdanie Pani :) A i jeszcze jedno, nie kazdy facet idzie na latwizne i boi sie wyzwan, uwierz mi, sa i tacy ktorzy lubia sie starac o swoja milosc :)

to był test na IQ i poczucie humoru... niestety nie zdałaś...zostajesz skreslona z listy oczekujących

Gość a ciekawe czemu
nie odpowiedzialas na moje pytanie o zakres wzajemnych wymagań?

Gość tomaszek85
A czym niby maja urzekac??? Skoro sa inteligentni, wysportowani, z poczuciem humoru itd. Moze randki w nietypowym miejscu, kwiaty bez okazji, czulosc na maxa, dobrze mysle??

Gość Posiadam przymioty takie jak
jestem meski i atrakcyjny 193 cm, 90 kg (same mięsnie) jestem wartosciowy - mam dwa fakultety i MBA, jeden zupełnie dla przyjemności z kulturoznawstwa, czytam wszystko od powiedzmy Camis-a, przez Hłaske, do Cohello, czasem przeczytam jakąs poezje, uwielbiam Lema zaliczyłem test do mensy, a więc chyba jestem inteligentny, uczuciowi jestem, nie kradnę, nie kłamie nie oszukuje, odpowiedzialny, z poczuciem humoru - OLBRZYMIM

Gość tomaszek85
Czyli zle mysle, to powiedz prosze, czym maja urzekac faceci swoje wybranki???