Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złote włosy wiatr mi czesze

Gdzie Ci mężczyźni ?

Polecane posty

Gość a ciekawe czemu
ja nie jestem panem od iq.

Gość a ciekawe czemu
gówno. 🖐️

Gość tomaszek85
to czym maja urzekac ci faceci?? bo jakos sie tu idealow duzo na forum zalapalo, a podobno ich nie ma... :P

Gość tomaszek85
A to w ten deseń :) To juz czaje powoli, no to naprawde trudno opisac Ci bedzie to, jaki powinien byc Twoj ideal i ten, ktory bedzie robil za to sedno :)

Gość a ciekawe czemu
dziekuje za odpowiedz na moje pytanie. jest to dosyć naiwne wierzyc ze znajdzie sie swija druga wersje,ale psychologicznie uzasadnione. ja dla przykladu nie wymagam od drugiej oasobyv takiego samego sposobu myslenia i patrzenia na rzeczywistosc. po to sa rozmowy zeby takie rzeczy ustalac i wyjasniac.

Gość tomaszek85
Ten ktory trafi w to sedno mialo byc :)

no nie łudżmy sie, że istnieją dwie idealnie takie same osoby. Rozmowa to podstawa, ludzie, którzy nie potrafią ze sobą rozmawiać są smutni i nie powinni ze soba obcować, a co dopiero tworzyć zwiazek :) To kwestia podobnego postrzegania swiata, moze wychowania? Nie chodzi o to żebyśmy byli tacy sami ..

Gość a ciekawe czemu
cenisz wewnetrzna autonomię,ale to sie skonczy prawie zawsze albo dominacją i rozczarowaniem,albo walką i rozstaniem.

Gość tomaszek85
Twarda i wymagajaca. Stanowcza, wiedzaca czego chce. Z szacunkiem do siebie i do innych. Zapewne wyksztalcona, madra, inteligentna. Taka Cie widze :)

Gość tomaszek85
Kto i co ma rozwijac??

Nie jestem przesadnie kochliwa osobą, bardzo rzadko ktoś naprawdę zainteresuje mnie sobą dlatego nie mam za sobą 15 związków, nie zadowalam się byle czym. Potrzebuję czegoś konkretnego, mocnego uczucia, wiadomo nie da się od razu kogoś kochać ale musi być silny impuls i chęć. Nie ma co pakować się w nic nie znaczące zwiazki z obawy przed samotnością.

Gość a ciekawe czemu
to proste. albo ktos przyjmie twije reguly zycia i tobie sie podporzadkuje co bedzie dla ciebie rozczarowaniem,albo spotkasz takiego samego autonomiste i bedziecie sie przepychac o to kto narzuci swoja wizje rzeczywistosci. zwiazek wyklucza autonomie.to nie walka a wspopraca i wyrozumialosc dla ograniczen. silniejszy moze byc tylko poblazliwy dla slabszego,jak bedzie chcial go zmienic to go zniszczy.

Gość tomaszek85
A tak z ciekawosci, co to jest e3256??

Gość a ciekawe czemu
lubisz walke coooooo? a ja lubie boks. :D