Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 ja nie jestem panem od iq. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 No to fajnie i co w związku z tym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 gówno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 hehe :) zjedz se równo :) Ogólnie poziom podstawówki :) Powodzenia panie idealny inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 to czym maja urzekac ci faceci?? bo jakos sie tu idealow duzo na forum zalapalo, a podobno ich nie ma... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 szukam takiej meskiej wersjo mojego patrzenia na świat ciężko to wytłumaczyć ale człowiek szuka osoby, która patrząc na daną rzecz widzi tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 ale najpierw urzekają prozaiczne rzeczy, jak uśmiech, sposób bycia. Później człowiek wymaagajacy dopieprza sie do wielu rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 .. chyba, że trafi w sedno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 A to w ten deseń :) To juz czaje powoli, no to naprawde trudno opisac Ci bedzie to, jaki powinien byc Twoj ideal i ten, ktory bedzie robil za to sedno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 dziekuje za odpowiedz na moje pytanie. jest to dosyć naiwne wierzyc ze znajdzie sie swija druga wersje,ale psychologicznie uzasadnione. ja dla przykladu nie wymagam od drugiej oasobyv takiego samego sposobu myslenia i patrzenia na rzeczywistosc. po to sa rozmowy zeby takie rzeczy ustalac i wyjasniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 Ten ktory trafi w to sedno mialo byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 no nie łudżmy sie, że istnieją dwie idealnie takie same osoby. Rozmowa to podstawa, ludzie, którzy nie potrafią ze sobą rozmawiać są smutni i nie powinni ze soba obcować, a co dopiero tworzyć zwiazek :) To kwestia podobnego postrzegania swiata, moze wychowania? Nie chodzi o to żebyśmy byli tacy sami .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oj czarno to widzę 0 Napisano Październik 11, 2009 powieś sobie duże lustro nad łóżkiem, to chyba będzie idealny partner dla Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 nie jestem narcyzem :P Bez obaw . Źle to odebrałeś, co pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Październik 11, 2009 dajesz to samo czego oczekujesz, hę? i ty sie dziwisz, że nie ma chętnych na męskie kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 ja nie jestem męska kobietą :) Jeśli mi zależy to moge duzo dać, jesli nie to nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 cenisz wewnetrzna autonomię,ale to sie skonczy prawie zawsze albo dominacją i rozczarowaniem,albo walką i rozstaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 Twarda i wymagajaca. Stanowcza, wiedzaca czego chce. Z szacunkiem do siebie i do innych. Zapewne wyksztalcona, madra, inteligentna. Taka Cie widze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 może to rozwiniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 Kto i co ma rozwijac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Nie jestem przesadnie kochliwa osobą, bardzo rzadko ktoś naprawdę zainteresuje mnie sobą dlatego nie mam za sobą 15 związków, nie zadowalam się byle czym. Potrzebuję czegoś konkretnego, mocnego uczucia, wiadomo nie da się od razu kogoś kochać ale musi być silny impuls i chęć. Nie ma co pakować się w nic nie znaczące zwiazki z obawy przed samotnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 to proste. albo ktos przyjmie twije reguly zycia i tobie sie podporzadkuje co bedzie dla ciebie rozczarowaniem,albo spotkasz takiego samego autonomiste i bedziecie sie przepychac o to kto narzuci swoja wizje rzeczywistosci. zwiazek wyklucza autonomie.to nie walka a wspopraca i wyrozumialosc dla ograniczen. silniejszy moze byc tylko poblazliwy dla slabszego,jak bedzie chcial go zmienic to go zniszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 Faktycznie nie mam problemu z poczuciem własnej wartości, nie muszę więc konczyc kazdej imprezy sexem z nieznajomym :) Nie porzebuje tego do szczescia i nie interesują mnie tacy faceci. Wiec z szacunku do samej siebie nie pakuje sie w E3256. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 oj ja mam mocny charakter i kręcą mnie osoby o mocnej osobowości również, nie lubie ciepłych kluch i osób, które na wszystko się godzą, więc musi być tak, że każdy ma swoje zdanie. Faceci pantoflarze to nie dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche15 1 Napisano Październik 11, 2009 mezczyzni stanowia 5 procent. reszta to liche imitacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomaszek85 Napisano Październik 11, 2009 A tak z ciekawosci, co to jest e3256?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 sama chemia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 lubisz walke coooooo? a ja lubie boks. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Październik 11, 2009 Ile masz lat?Wiem ze kobiet o wiek sie nie pyta ale nie wiem jak wyglądasz i dlatego pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 zgadnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach