Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Owładnęła mną miłość.. Oglądam zdjęcia, na których świat był inny.. Niepowtarzalny.. Nawet słońce, które wstaje codzień od milionów lat, wstawało inaczej.. We wszystkim tkwiła potęga.. Która wypełniała wszystko dookoła.. Duszę, ciało, zmysły.. Teraz jest marną namiastką.. Jak zgnieciona, rozdeptana kartka papieru.. Jestem nią.. I mam tylko Jego ślad.. Codziennie perfumuję swoją szyję, która była, jest i będzie Jego.. Gdy czuję ten ciężki zapach, czuję Jego oddech na moim ciele.. Jakby był obok.. Blisko.. Kilkaset dni.. Mija w mgnieniu oka. Tylko nie moja miłość. Nie potrafię zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walentina89 Napisano Październik 11, 2009 a co sie stalo ze sie rozstaliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 To moja wina.. A On znalazł szczęście u boku innej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sanitariusz Zenek Napisano Październik 11, 2009 są jeszcze przyjęcia na zamknięty oddział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walentina89 Napisano Październik 11, 2009 czemu to twoja wina?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę ci pomóc Napisano Październik 11, 2009 idź do psychiatry i powiedz że widzisz wszędzie demony które dotykają twojej łechtaczki. poproś o lek rispolept. po nim nie będziesz miała żadnych uczuć. nie dziękuj od tego jestem żeby pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Bo nie byłam jeszcze wtedy świadoma, ile On dla mnie znaczy. Obudziłam się zbyt późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Jestem prawie pewna, że post powyżej jest żartem, jednak odniosę się do niego. Cierpię.. Nie da się opisać odczucia Jego braku.. Ale życie bez żadnych odczuć byłoby puste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walentina89 Napisano Październik 11, 2009 wiesz ja bym chyba wolala nic nie czuc niz bol po stracie kogos bliskiego....coz ale takie jest zycie, nic na to nie poradzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Walentina- trudne "pytanie".. bardzo trudne. Najgorsze jest to, że ja wciąż mam nadzieję.. Bo jeszcze później spotykaliśmy się.. i nagle to wszystko się urwało, bez słowa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Bez uczuć człowiek nie jest prawdziwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Miłego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walentina89 Napisano Październik 11, 2009 ale co bylo glownym powodem....bo wiesz bardzo ogolnie napisalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walentina89 Napisano Październik 11, 2009 może wibrator sobie taki dopasowany kup i go nazwij imieniem ukochanego , całuj go głaszcz przykładaj delikatnie do szyi , rozmawiaj z nim , kłóc się . z czasem bedziesz szczesliwa , ze Cie ktos kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podszywacz na kafe Napisano Październik 11, 2009 jestem podszywaczem i lubie kozie bobki. do tego jestem bezdomnym chujem ale cieszy mnie to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Upadam pod ciężarem Tęsknoty. 0 Napisano Październik 11, 2009 Pomyliłam się.. Czego nie potrafię sobie wybaczyć. Nie byłam świadoma swoich uczuć i wszystko zaprzepaściłam.. Dlatego On odszedł i znalazł kogoś innego. Podszywaczom dziękuję za troskę o moje samopoczucie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Upadam pod ciężarem Tęsknoty Napisano Październik 11, 2009 przygniótł mnie głaz Syzyfa dusze sie a bebechy moje wypływają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach