Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listek17

prezent dla 7-latki

Polecane posty

Gość listek17

Córka została zaproszona na 7 ur.koleżanki.Błagam poradźcie co kupić...

Gość efertf
w tym wieku to właściwie wszystko... w szkole u mojej panuje szał na pet shopy, ale najlepiej wyczuć czy jubilatka też je lubi. ale na prawdę masz niewielki problem bo w tym wieku dzieci cieszą się praktycznie ze wszystkiego

tak jk dziewczyny piszą, takie dzieci ciesza się ze wszystkiego:) Fajna gra planszowa, Miś Epiś, pet shopy lub kucyki ponny (tylko te orginalne), puzzle niekpuj maskotek bo to zbedne zbieracze kurzu doprezentu jakies czekoladki

Gość nadie
Ostatnio bratanicy dałam taki prezent i była zachwycona :) jajko-niespodzianka + książka + zestaw do odlewu, pomalowania i obrokatowania puzderka na biżuterię (z serii zabawek kreatywnych) + długopis-bajerek z pływającym delfinkiem + opaska do włosów. Zabawki kreatywne to w ogóle fajna rzecz. Kiedyś kupiłam jej zestaw do robienia biżuterii z koralików. A innej bratanicy- "skamielinę" dinozaura, zestaw do odlewania i ozdabiania broszek-wróżek. Fajna torba z dziecięcej serii też może być. Wspomniane już gry- jak najbardziej. Gadżety dla lalek- także ok. Albo skakanka z licznikiem skoków itp.

Gość Yoasi
moja córka kiedy miala 7 urodziny dostala wiele prezentów między innymi koniki na baterie lalki barbie itp itd ale najbardziej ucieszyla sie z wypasionej skarbonki zamykanej na kłudeczke z podwójnym dnem z tą myszka didl czy jak jej tam no i jeszcze podobała jej sie mata taneczna ale to już wiekszy wydatek polecam tez takie zestawy do tworzenia biżuterii

Gość gość
Moja Kasia w tym roku dostanie swój wymarzony telefon! Zdecydowaliśmy się z męzem na ten - http://www.dante.com.pl/miophone . Jest bezpieczny dla dzieci, jest produkowany stricte dla maluchów, wiec pełna kontrola i tylko te funkcje, które są potrzebne.

Gość gość
Fajny , moj syn z koncem pazdziernika skonczyl 6 lat,dostal tez wymarzony tablet ,wiec teraz pod choinke utrudniona sprawa,chcial konsole...,ale uznalismy,ze za wczesnie -prezent zreszta b drogi ,nie kupi sie konsoli za 100 ani nwet za kilkase zlotych,trzeba liczyc sie z duzym wydatkiem,wiec koniec koncem dostanie zwykle zabawki i gry...na konsole musi zaczekac rok lub dwa...

Gość gość
Coś z ubrań lub coś w rodzaju spa kosmetyki takie tam szminki perfumy

Gość gość
Lub samochód rzadnych zabawek ponieważ 7 latkowie są za duźi na zabawki