Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freszka 25

Jutro mam sprawe w sadzie.Mam stresa.

Polecane posty

Gość freszka 25

Jutro mam sprawe w sadzie o alimenty.Mam mega stresa.Od jutrzejsze sprawy beda zalezaly losy moje i dziecka.Niewiem ile sad przyzna mi alimentow.Ojciec dziecka jest mi w stanie dac tylko 200zł miesiecznie na 7 miesieczne dziecko. Nie moge usiedziec na miejscu tak mnie nosi.

Gość freszka 25
I po sprawie.Sad przyznal mi 300zł alimentow.I maja byc platne od urodzenia dziecka pod rygorem natychmiastowej wykonywalnosci Z USTAWOWYMI ODSETkami za kazdy dzien zwloki..I co teraz mam zrobic?

Gość zmieniam zdanie
Co co zwykle robią samotne mamusie :p Zwijaj kasę, leć do komornika i płacz w rękaw każdemu kto się nawinie. W końcu ten drań tak ciężko Cię skrzywdził, a przecież Ty taka dobra jesteś :p

Gość freszka 25
A oczywiscie ze pojde do komornika.Jest mi winny na dzien dzisiejszy zalegle alimenty 1500zł i sad przyznal mi 1000zł kosztow za wyprawke.Razem 2500zł piechota nie chodzi a to sa pieniadz edla dziecka.

Gość a nakazu kastracji nie dali
? cham i prostak w jednym przeciez tak okropnie cie skrzywdzil, zrobil ci dziecko (oczywiscie to byl gwalt) to niech cierpi

Gość ciągnij nie lituj się
a z dugiej strony pomyslcie, ze gdyby to dziecko bylo owocem sexu z lisem, to bys dostala 10 tys alimentów na maluszka, za ibisza 6 tys miesiecznie

300 zł - nie narzekaj. Koszt utrzymania dziecka 600 zł - i poł na poł - wszystko się zgadza.

Zastanów się nad zaangażowaniem komornika jeśli nie chcesz sobie strzelić w stopę. Komornik z każdej wyegzekwowanej stówki pobierze 15 zł opłaty (nomen- omen) stosunkowej a jeśli dłużnik nie jest dziany, to będziesz klepać bidę razem znim- dzięki komornikowi właśnie. Nie działaj pochopnie :)

Gość freszka 25
Ja jestem zadowolona z tej kwoty.Bardzo potrzebowalam papierka o alimenty zeby starac sie o " wychowawczy platny" bo bez papierka o alimenty nic nie moglam zrobic.

Gość freszka 25
A co masz do komornika?Czemu mam tego nie podawac do komornika?

Gość komornik pobiera
od dluznika :)