Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natii24

Jestem w ciąży czy nie????

Polecane posty

Gość Natii24

Hey.Od lipca nie miałam okres,więc postanowiłam iść do gin (pazdziernik).Przed wizytą bardzo bolały mnie piersi i sutki.Lekarz na samolocie stwierdził,że jestem w ciąży i zrobił USG dopochwowo(bardzo długo je robił) aż w końcu zapytał się czy w rodzinie występuje ciąża blizniacza(kuzynka urodziła bliżniaczki) i powiedział,że może to byc początek ciąży blizniaczej.Widziałam dwie małe ''kuleczki""W domu następnego dnia rano kazał zrobić mi test.Ale ja zaraz po pójściu do domu go zrobiłam-NEGATYWNY.rano też taki wyszedł.A po południu dostałam okres. Teraz okres mi się skończył ale mam wrazenie,że mój brzuch jest jakiś dziwny i jakby zrobił się twardy i urósł.Mam też takie dziwne burczenie w brzuchu.A i jeszcze bardzo lubiłam spac na brzuchu a teraz jakby coś mi przeszkadzało.Czy mimo to mogę być w ciąży?????

Gość to juz sie nudne staje
kati, nati czy jak ci tam. proponuje udać się do lekarza i zadać mu to pytanie. Najlepiej psychiatry.

Gość edrfghjm
czegoś tu nie rozumie, lekarz stwierdził ciąże a mimo to kazał Ci zrobić następnego dnia test??

Gość Natii24
powiedział że prawdopodobnie jest to ciąża i kazał zrobić test

Gość dajcie sobie laksi spokój
ten ktoś założył w ciągu tygodnia 5 takich samych tematów. to taka prowokacja. Tylko, że bez żadnego sensu i ani śmieszna ani interesująca.

Gość edrfghjm
taki test zwykły płytkowy czy test z krwi? Ale skoro krwawiłaś to prawdopodobnie ciąży nie było albo poroniłaś. Idź do lekarza.

Gość Natii24
zwykły test płytkowy

Gość wiesz co ci powiem dziewczyno
od lipca do pazdziernika to sa 4 miesiace...teraz jest polowa pazdziernika czyli bylaby to polowa 4 miesiaca....jesli bylaby to ciaza blizniacza to mialabys juz spory brzuch....poza tym w 4 miesiacu plod nie jest widoczny jako kuleczka....w czwartym mozna spokojnie rozroznic glowke roaczki nozki ...kolo 5 mozna juz rozpoznac plec dziecka...wiec lepiej zmien lekarza...

Gość Natii24
stwierdził ze mogą byc to początki ale nawet teraz po okresie mam twardy brzuch

przepraszam chodzilo mi o to ze by to byla 1 polowa 5 miesiaca czyli 4 i pol miesiaca minelo...

poczatek 5 miesiaca to nie jest poczatek ciazy to juz blizej rozwiazania bo o ile nie jestes sloniem o tyle ciaza trwa u kobiety okolo 9 miesiecy...

Gość dsrfdtf
twardy brzuch nie świadczy o ciąży. Skoro test wyszedł negatywny, skoro miałaś okres prawdopodobnie w ciąży nie jesteś. Dla pewności zrób sobie test z krwi, betaHCG i zmień lekarza.

Gość bnnmm
twardy brzuch nie świadczy o ciąży. Skoro test wyszedł negatywny, skoro miałaś okres prawdopodobnie w ciąży nie jesteś. Dla pewności zrób sobie test z krwi, betaHCG i zmień lekarza.