Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjgfkfkgd

Jest mi przykro

Polecane posty

Gość gjgfkfkgd
Przykro mi z podowu prezentu który dostałam :(

Gość aminexil
co dostałaś? męskie skarpety w złym rozmiarze??

Gość gjgfkfkgd
dlatego idę zapytać się mojego wibratorka czy ma ochotę mnie pocieszyć trzymejcie się

Gość aminexil
no to miłego ruchanka z małym przyjacielem :)

Gość gjgfkfkgd
Mam 5 koleżanek i ustaliłysmy ze na swoją 18 stke bd składac sie po 3 dychy dla każdej . Akurat wychodiz tak ze mam urodziny ostatnia ... zawsze dawałam te 3 dychy dla każdej , zawsze kazda sie przejmowala czy spodoba sie prezent który kupimy ... A jaa ... dostałam ...zegarek , czekolade kartke i słonika któego widziałam u jednej z nich w domu , przykro mi ze mnie tak konkretnie olały , wiem ze zegarek nie kosztowal 120 bo wiem w którym sklepie był kupowany , najwyzej 5 dych , bo kupywałam taki sam siostrze :( JEszcze jak mnie pytały to prosilam o to zeby tylko nie kupowały mi zegarka bo przeciez wiedzą ze nie noszę tego typu rzeczy bo mi się nie podobają :(

Gość gjgfkfkgd
nie chce zebyscie mysleli ze jestem jakąś egoistką samolubem czy co ze wybredzam ... ale uwazam ze jezeli miały do syspozycji 120 zł ... to mogły kupic cos porządnego nie oczekiwalam nie wiadomo jakiego prezentu , prosiłam tylko o kolczyki zwykłe najzwyklejesze :( myslałam ze jak osoba mówi czego nei chce to jej sie takiego prezentu nie kupuje :(

Gość aminexil
Jeśli wiedziały że niechcesz zegarka a jednak go dostałaś to cie nie lubią albo nie słuchają co mówisz czyli olewają cie.

Gość aminexil
a co tak szybko poszło z wibratorkirm????

Gość ciesz się że o tobie pamiętały
pamiętały chociaż... moja przyjaciółka zapomniała o moich urodzinach :(

Gość gjgfkfkgd
:( wiem olały mnie

Gość gjgfkfkgd
No cieszę się ze pamietały tak to jest najważniejsze ... szkoda ze w tamtum roku potraktowały mnie dokladnie tak samo myślałam ze na 18 urodziny bd inaczej ze wezmą sobie to do serca i się przylozą troche ...

Gość kicia kiciaa
nie martw sie juz.Potraktuj to jako nauke. Niestety tacy bywaja ludzie. Ty masz glupie fladry a nie kolezanki i na Twoim miejscu to bym ograniczyla z nimi kontakty, bo juz widac, ze na tej niby przyjazni sie rozczarowalas. A zegarek mozesz sprzedac na Allegro to Ci sie chociaz czesc kasy zwroci.:)

Gość gdyby..tak...swiat..
pogadaj z jedna z tych kolezanek, tak na osobnosci, z ta z ktora masz najlepszy kontakt i zapytaj kto mial ten pomysl zeby kupic ci prezent,dlaczego taki tani po za tym powinnas sie cieszyc ze dostalas prezent, skad wiesz czy one nie zastanawialy sie dlugo oby ci dogodzic???moze chcialy jak najlepiej

nie przejmuj się - na następne urodziny im się wszystkim odwdzięczysz za hojny gest ;) a mi się płakac aż chce :(

Gość gjgfkfkgd
nie no będę nosic ten zegarek zeby nie bylo im przykro ... najbardziej zabolał mnei ten słonik który wzieły z domu od jednej z nich ...

ej, tam miało byc hojny w sensie że szczodry a nie chujny...

Gość gjgfkfkgd
ale ja się cieszę z przezentu tylko taka sytuacja przytrafila mi się juz rok z rzędu :( i za kazdym razem jak mnie pytały to mówiłam ze tylko nie zegarek , ze prosze o kolczyki bo nie mam

Gość gjgfkfkgd
mialo byc drugoi rok z rzędu

Gość gjgfkfkgd
jest mi przykro bo znamy się juz 15 lat to bardzo długoooo wg mnie myślałam ze dobrze mnie znają :(

Gość kicia kiciaa
no zal mi Ciebie, ale nie martw sie.To nie koniec swiata.:) Ale skoro Cie nie wysluchaly to nie sa zadne dobre kolezanki - mysle, ze to rozczarowanie jest najbardziej bolesne i zawod. Na nast.raz nie angazuj sie tak i nie zastanawiaj czy sie co komu podoba. Licz sie z nimi jak Żyd, skoro one takie sa.Przeliczyly sobie Wasza znajomosc na pieniadze to Ty tez taka badz. Niech nie szukaja glupiej, bo nie znajda jej w Tobie.

Gość kicia kiciaa
powiem Ci cos: nie zabiegaj o te znajomosc. Skoro 4 dziewczyny, ktore wchodza w doroslosc nie byly w stanie zdobyc sie na to, zeby na Tobie nie oszczedzic to nie warto sie tu angazowac. Moze poszukaj nowyhc znajomosci. I tak, jak zaczniecie studia kontakty sie rozluznia. No i ta historia, ktora opisujesz:o... nie przyszlo im do glowy, ze Ci robia przykrosc? Cos mi sie wierzyc nie chce. Miej w nosie taka znajomosc-powaga, poradzisz sobie bez nich. Ale i tak przykro, ze tak sie stalo. Musze isc spac :)Trzymaj sie i juz sie nie martw.:)🌻

Gość gjgfkfkgd
Nie no nie angazuje się aż tak :P no ale fakt jest mi troche przykro :P "Ale skoro Cie nie wysluchaly to nie sa zadne dobre kolezanki - mysle, ze to rozczarowanie jest najbardziej bolesne i zawod. " myślę że masz rację . :D Musze się angazowac :D bo nie pójde do kogos z myślą ze kupiłam chuj wie co :D czy dałam z domu figurkę którą ktos widzał u mnie 10 tysiecy razy :P

Gość gjgfkfkgd
wiesz co w pierwszym momencie tez nie mogłam uwierzyc , ale no cóż . CIężko mi zakonczyc znajomoc bo znamy się 15 lat , jeszcze pomyslą ze zrobilam to z powodu prezentu .. :P

Gość hdfbvdjsg
a mi sie cos wierzyc nie chce. to co one tepe sa? nie rozumieja po Polsku? jezeli mowisz ze zegarek, chce kolczyki, podajesz im na tacy pomysl na prezent i mowisz czego nie chcesz, a ona przychodza z zegarkiem ? nie chce mi sie wierzyc

Gość gjgfkfkgd
Ale Ty mi nie musisz wierzyć ... co mam teraz zrobic rzucic w nie tym zegarkiem i wykrzycec ze chce kolczyki ? Nie wiem moze tak bardzo spodobał im się ten zegarek ze stwierdziły ze muszą go kupić ,

Gość gjgfkfkgd
Nie wiem moze nie bylo zadnych ciekawych kolczyków i pomyslały ze kupią ten zegarek ... nie wiem staram się je jak najbardziej usprawiedliwic ale ciężko mi po tym co zrobiły rok temu .