Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jmka

... poszukiwania bratniej duszy tym razem zapraszam 50-cio latków i tak dalej..

Polecane posty

Gość Jmka

Chcieć to jednak nie zawsze móc Są uczucia , których nie sposób opisać, Są tęsknoty których nie można zabić. Czasem wydaje się że zmysły upływem czasu zostały uwolnione od hulaszczych myśli, gdy nagle nadarza się iskra rozniecająca wyciszone emocje. …rodzi się nostalgia i budzą się pragnienia…nie jakieś nie z tej ziemi, ale i tak dla mnie nie osiągalne. Szkoda, że nie można z nikim pogadać, pewnie by uznano że zwariowałam. Szkoda że tak wiele w życiu zależy od zawartości dziurawych kieszeni. Bo jak się tak zastanowić to nieustanna pogoń za drobnymi, nie sprzyja realizacji marzeń.. Kolejny rok upłynie na zdobywaniu szczytów mających dać odskocznie, ale czy tek naprawdę potem będzie z górki? Szkoda ze przestałam być tak niezłomnie pewna, że nie potrzebuje nikogo… Tak bardzo kocham zycie a nie potrafię go sobie ułatwić. To o mnie, nikt mnie tu nie zna , to się wygadam , a jeśli kimś targają mieszane uczucia , podobne do moich, lub choć zrozumiał mój bełkot egzystencjalny to zapraszam do rozmowy…

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować