Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma mija mija mamma

DZIEWCZYNY I PANOWIE CO WY O TYM MYŚLICIE... takie autko chce

Polecane posty

No więc... W styczniu skończyłam studia i poszłam do pracy no i nazbierałam sobie na autko. Moje życie kręci się w okół rodziców i chłopaka i wszyscy mówią że chyba oszalałam ;) I żebym sobie kupiła jakieś małe tico czy innego malucha albo dołożyła i kupiła nowe porządne. A co ty na to żeby świeżo upieczona pani inzynier dojeżała do pracy takim czymś? http://moto.allegro.pl/item757284465_tarpan_honker.html :D Mi się takie samochody z charakterem podobają a nie jakieś mercedesy czy inne seryjne skody! Co wy na to ? :D Pytam poważnie bo już tego ględzenie w domu słuchać nie mogę.

no jeden bo widzisz tutaj w tych militarnych są tylko pojedyncze egzemplarze

nie ma szans, kupuje to pierwsze albo to trzecie i smole co tam inni mi radzą :classic_cool: Jak już słysze to: "małe autko sobie kup, żeby mało paliło, i klimatyzacja koniecznie". Normalnie a ja juz pięści zaciśnięte i żyły na wierzu ;)

dzięki za poparcie :classic_cool: chociaż ludzie z netu mnie poprą :D

Proponuję tego Chevroleta bo... Tarpanem Honkerem jeździ w tej chwili Straż Graniczna, jeździła Policja. Można tanio kupić z demobilu... Takiego Chevroleta nie widziałem na polskiej drodze :)

Gość mała rada
a gdzie Ty do tej pracy dojeżdżasz?:D Z Tundry do Gobi:D? Kup sobie model suzuki albo BMW..taki a la jeep.. z kołem zapasowym z tyłu..Ale ja się nie znam.. tylko z wyglądu..a to ile pali i jaka tam wytrzymałosc to nie wiem:P

jeżeli przez 19 lat wyjeździli nim 8000 km to czy oni w ogóle z garażu wyjechali? :D to skąd wiedzą że nie zawodny coś ściemniają samochód jak samochód :P ale raczej pasował by komuś kto gdzieś jeździ i coś robi w terenie typu geodecie :P

mówisz? W sumie może masz rację... poza tym Tarpan też jest taka kwestia że jest do zobaczenia w gdańsku. Chevrolet jest w Częstochowie czyli koło mnie. Chyba sobie tam jutro zadzwonię i skoczę go zobaczyć. BMw? :D Nie nie raczej podziękuję. Nie mój styl. Nie mój świat :D

Gość mała rada
Mówię co widziałam..:) bmw suzuki toyota chyba ma takie..i chevrolet..chyba też..

No właśnie sękowina w tym że do pracy w stroju wyjściowo wizytowym chodzić muszę. Obcaski itd... i to jest właśnie powód dla którego rezygnuję z tej amfibi, wiesz jednak nie przesadzajmy amfibi w szpilkach nie poprowadzę ;)

ale ostatnio skromnie z tymi samochodami na allegro :/ jeszcze niedawno było pełno takich które by mnie interesowały teraz kiepsko. 3 raptem.

zadzwonie tam jutro i umówię się na "jazdę próbną" :) Kurcze, no ale gdyby na mojej drodze trafiły się bagna to ich nie pokonam ;) Plus jest taki że może by się mnie rodzina i maj dir bojfrend wyrzekli tylko na jakiś miesiąc max dwa ;)

hehehe no niewykluczone. Ale nie ma szans! Teraz smędzi że to "nienormalne", wszyscy będą się na mnie patrzeć, że mam sobie kupić normalne auto, bla bla bal. Nie ma. Nikt nie dotknie mojego chevroleta :classic_cool: