Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasobeton

kobiety zadają często pytania gdzie poznać porządnego faceta

Polecane posty

Gość gasobeton

chcę podpowiedzieć, gdzie bywają porządni faceci , wczoraj w niedzielę od godzin porannych w katowickim SPODKU była wystawa kolekcjonerów, prezentowali monety i medale , pocztówki stare i listy oraz korespondencje .... kilka tysięcy fanatyków zbieractwa przybyło na targi zbierania i kolekcjonowania , zaledwie kilka kobiet naliczyłem na tych targach ale były , fajne kobiety zbierają i kupują obrazki święte albo sakralne przedmioty ale głównie to faceci są zbieraczami , rozmawiają o monetach, medalach lub mapach i miejscach poszukiwań staroci w glebie , czyli gdzie można jeszcze coś fajnego odszukać za pomocą wykrywacza metalu i gdzie były bitwy .... szkoda, że tak mało kobiet ma jakiekolwiek zainteresowania i kobiety zbierają tylko kosmetyki oraz ciuchy do szafy , w których nawet się nie pokazują :( apel mam do kobiet - czasem zaufaj kolekcjonerowi monet :)

Gość przeceż ja też zbieram monety
najbardziej lubię zbierać te nowe, z portfela mojego faceta

Właśnie, kto jak kto, ale kobiety są wytrawnymi kolekcjonerkami pieniędzy i kosztowności :D

To nie jest tak ze one nie trafiaja na fajnych facetow bo ich nie ma. One po prostu same nie sa na tyle ciekawe, zeby odnalezc sie z takowymi w odpowiednim miejscu i czasie. Kobiety z zainteresowaniami? Dawno czegos takiego nie widzialem hehe :)

Gość eheheheh.... nie wątpie że
masz rację. Poniżej napiszę Ci moje zainteresowania a ty mi napisz gdzie mam iść żeby poznać porządnego faceta: - fotografia ciemniowa - z dużym nacieksiem na ciemnie - bezkontakowe pomiary temperatury - historia rosji w latach 1800-1950 - krwiodawstwo - jazz, jazz, jazz No jeszcze parę. Gdzie mam iść?

w sumie to jeszcze mogę powiedzieć że wszelkie alternatywne systemy komputerowe (alternatywne do winshitowców) Gdzie mam iść?

" fotografia ciemniowa - z dużym nacieksiem na ciemnie - bezkontakowe pomiary temperatury - historia rosji w latach 1800-1950 - krwiodawstwo - jazz, jazz, jazz" a teraz powiedz nam czym objawia się zainteresowanie 4 i co to niby za zainteresowanie 🖐️ to raczej aktywność no powiedzmy charytatywna :D to 5 jak tylko śłchasz czego śz youtuba albo pościąganych mp3 bo lubisz to też 🖐️ po prostu lubiany gatubnek muzyki a nie zainteresowanie

a mianowicie młody człowieku na tym że poza tym oddawaniem krwi szeroko działam w tym krwiodawstwie, i gdyby mnie to nie interesowało pod każdym względem już dawno by mi się znudziło. A jeśli chodzi o jazz... no więc ja nie do końca "tylko go słucham", ale to juz inna historia :) Zresztą przeciez nie będziemy się tutaj wdawać w pyskówki przecież :) Pozdrawiam!

eheheheh.... nie wątpie że masz rację. Poniżej napiszę Ci moje zainteresowania a ty mi napisz gdzie mam iść żeby poznać porządnego faceta: - fotografia ciemniowa - z dużym nacieksiem na ciemnie - bezkontakowe pomiary temperatury - historia rosji w latach 1800-1950 - krwiodawstwo - jazz, jazz, jazz No jeszcze parę. Gdzie mam iść? Do ciemnego klubu Jazzowego dla wampirów. Albo wstąp do MIT :P

"klubu Jazzowego dla wampirów." :D dobre

raczej w doprecyzowanie bo często widać jak to ludzie na forum wymieniają dziesitaki pasji i zainteresowań które ostatecznie okazują się... zainteresowanie kinem -> 2 razy do roku bywam w multipleksie 🖐️ interesuję sie literaturą -> czytam 1 książkę miesięcznie itd...... :P