Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur***na

Moj facet to DUPA!!

Polecane posty

Gość wkur***na
jasne rozrywka. jaka kurwa rozrywka?? ma jedzeni podane pod nos, gacie wyprane, wyprasowane, ulozone rowno na poleczke, wysprzatane... nosz do chuja nie przesadzaj!!

Gość zaje....
aleś se faceta wzięła - no brawo! po co ma ciebie dupczyć skoro jest jeszcze twoja kumpela w zapasie?

Gość wkur***na
nie nie byl przy porodzie bo pojechal na obiad do jakiejs knajpki ( od 4 do 12 siedzial dzielnie ze mna a nie mnialam skurczy to stwierdilam ze szkoda jego zoladka ) a jak wrocil to juz mala byla na swiecie :)

Gość wkur***na
kumpela byla ponad rok temu tera zmnieszka na drugim koncu polski wiec sprawa zamknieta

Gość wkur***na
zadne prowo! pisze troche bez skladu bo 5 lat to nie da sie opisac w kilku zdaniach.

Gość zaje...
dalej czegoś nie kumam - czym Cię ten wynalazek tak zauroczył, że zdecydowałaś się na ślub z nim i dziecko? Piękny? Majętny? Inteligentny? Robocop w łóżku?

Brzydki i niski jestes beznadziejny ,Chyba juz nieraz ktos Ci tak powiedzial .

Gość wkur***na
do 3 msc ciazy bylo super naprawde. mnialam w nim bratnia dusze, byl wszystkim....a slubu nie mamy do dzisiaj bo ma ciagle jakies jazdy od jakiegos czasu i teraz to i ja nie wiem czy chce mniec takiego meza.... ja mam sie o niego starac a on o mnie wcale i jeszcze schrani to co ja probuje robic...bezsensu

Gość wkur***na
dla jasnosci rozmawiamy o 30 letnim facecie

Gość zaje...
to ten incydent z SMSami tak skaszanił sprawę? że aż do zdrady się posunął? chyba nie piszesz wszystkiego...

Wkurwiona ,moze daj sobie na jakis czas na luz i poczekaj na reakcje od Niego , Jak to sie mowi usun sie z pola walki ,ktora jest bezsensu .Nie "zebraj " o uczucia bo nie bedziesz miala z tego satysfakcji .Poczekaj troche

Gość wkur***na
w sensie ze go olac ? tez nad tym myslalam, zeby traktowac go tak bezuczuciowa jak on mnie, ale postawialm ze chyba lepiej bedzie odwrotnie - niech sobie olewa ja bede czula dla niego . i to byl blad chyba...

Nie OLAC ,bo bedzie jeszcze gorzej.Zyj troszeczke swoim zyciem ,z nim ale obok .(przez jakis czas )

Gość ojjjjjjjjjojjjjjjjjj
Bylam tez w ciazy zdradzona.Rozumiem.... Wiesz,sprobuj go troszke olac,mi sie wydaje,ze on jest Ciebie zapewny,nie musi sie o Ciebie starac........

Gość wkur***na
dzieki za rade :) zle sie z tym czulam i nie mnialam sie gdie wygadac. moze faktycznie wrzuce na luz i zobaczymy co z tego bedzie.

Zycze Ci sily wkorwiona i wytrzymalosci .Mam nadzieje ,ze wszystko sie ulozy.