Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herkules123

Bardo zawiodłem dziewczyne, prosze o jakieś rady, aby ją odzyskać

Polecane posty

Gość herkules123

Witam Z góry proszę, aby po mnie nie jeździć i nie oceniać pochopnie. Ja mam 23 lata, moja dziewczyna 20. Zakochana była we mnie od 15 roku życia, Ja z początku nie traktowałem jej jakoś poważnie, że niby młoda była itp. Często mówiłem jej coś niemiłego w nerach pochopnie, ale zazwyczaj zeby się zmobilizowała do nauki czy czegoś. Fakt czasem niesłusznie itp. W zasadzie trwaliśmy przy sobie 4 lata. Tydzień temu napisałem jej w nerwach, że żałuje że sie z nia spotykałem i byłem ten czas. Nastepne dni przepraszałem dałem kwaity, ale ona wyrzuciła mi wszystko co jej leżało na sercu z tych 4 lat (wcześniej nic nie mówiła, a szkoda) i że mnie nie wierzy, że już będe inny itp. Że się boi że znowu za 2 tygodnie miesiąc to samo będzie żę się pokłocimy o coś, że nigdy nie powiedziałem jej, że ją kocham itp. Bardzo mi jest ciężko, bo poczułem sie do winy, przepraszałem ją pare raz. Bukiet róż 2 razy dałem. Staram sie być miły. Przez ten tydzien jaki widzieliśmy się kilka razy to 3 razy była oschła obca jakby, a innym razem w pewnym momencie jakby pękła rozpłakała się i rzuciła mi na szyje. Na drugi dzień znowu zagubiona. Na kolację ja zarposiłem to siedziała cięta, ale w koncu sie przelamała i przygotowaliśmy ja razem i było fajnie zachowywała sie po staremu przytulała sylwestra planowała, a na 2 dzień znowu jej się odwidziało :(. Bardzo mi na niej zależy i nie chce tego zakonczyc, wierzę że po tylu latach nie mogło tak nagle zgasnąc. Ja już myślałem poważniej o zamieszkaniu razme kiedyś itp i też błąd że jej nigdy tego nie mowiłem i wydawało się jej że traktuje ją czasem jak powietrze. Taka jest mniej więcej moja sytuacja. Bardzo proszę dziewczyny o jakieś rady, gdyż ważą się losy mojego życia :(

Gość chłopieprzeprosiny swoją
drogą,kwiaty,kolacja ale podstawa to rozmowa.Powiedz jej to wszystko co tu napisałeś.Powiedz,że kochasz i zrozumiałeś jak ją krzywdziłeś przez te lata,nie doceniałeś.Powiedz jej wszystko to co masz w sercu.Szczerze.

Gość bayFO
Wydaje mi sie, ze dziwczyna jest tym juz ZMECZONA to smutne, nie fajnie sie zachowywales, kobiety sa wrazliwsze od was, bala sie wylac ból a jak juz to zrobila to toniesz. Racja, rozmowa musisz jej wszytsko jendym tchem wydusic i nie obiecywac z góry ze sie zmiensiz tylko chwycic za reke i powiedziec zeby uwierzyla jest jeszcze kocha i patrzyla jak duzo zmieniasz bo jesli jej zalezy na Tobie to bedzie chciala na to wszystko czekać

Gość herkules123
Staram się pisać do niej smsy, ona odpisuje tylko w taki sposób jak ja nieraz kiedyś z takim jakby lekceważeniem. Mi zawsze bardzo na niej zależało tylko mój błąd, że myślałem iż ona to widzi. A powinienem pokazywać. Jak patrze na nasze rozmowy czy smsy nawet w tym dniu co jej wysłałem tego nieszczęsnego smsa to jakby zakochana dalej a po tym cięta. Myślałem może przestać się odzywać jakiś czas, ale wtedy chyba pomyśli, że mi nie zależy. Nie wiem czy dziewczyna jest w stanie odkochac sie nagle po 4 latach bo pomimo złego przeżylismy naprawdę wiele. W sumie jej mówiłem jej to wszystko a ona że nie wierzy, że za późno czemu nagle teraz tak zaczynam mówić itp. Jak już się otworzy i zbliży rozpłacze przytuli to na drugi dzień chowa i odtrąca spowrotem :/

musisz dac jej czasu wiesz dzewczyna teraz nie wie czy nie zmarnowlaa 4lat przy tobie;/ smutne ale prawdziwe..musisz caly czas sie starac to odbudowac mysle ze jestes na dobrej drodze wiec nie zalamuj sie glowa do gory:)