Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhjnfdd

Co lepsze, przystojna twarz i brzydki penis czy brzydka twarz i przystojny penis

Polecane posty

Gość Koltorro
Mój jeden znajomy ma ogromnego 20cm penisa i te cwane bogate suczki co wyszły za bogatego jelenia z małym niezle go sponsorują że nie musi pracować ma pieniądze i sex z każdą jaką chce a ten bogaty fajtłapa z małym musi pieniędzmi adorować kobietę a ona przy najbliższej okazji i tak poleci na dorodnego penisa jak tylko się trafi

Gość Ada niewypada
Ładą buzię ma co 3 facet a ładnego dużego penisa może jeden na 100 więc chyba penisa

Gość Mrówelka
Nie ważne jaki penis ważne żeby umiał zadowolić kobietę!

hehehe:) przystojny portfel dobre:)rekompensuje wszytsko? heheh moim zdaniem wyglad zewnetrzny nie ma decydującego znaczenia. Przystojny penis jest ok:)

Gość Mrówelka
Normalne kobiety (ale takich już mało) nie lecą ani na penisa ani na kasę. Więc takiej szukaj, tylko że one na pewno nie chodzą w krótkich mini i w kozaczkach na obcasie. Większość facetów chciałoby mieć ekstra lale która na dodatek będzie ich kochać. Zastanówcie się jak pusta lala może szczerze kochać?

Gość w dupie mam
Żmijka ale z ciebie pizdeczka

Gość err
"Ładą buzię ma co 3 facet a ładnego dużego penisa może jeden na 100 więc chyba penisa" nie wiem, czy sie smiac czy plakac :D:o

Gość Mrówelka
Jeżeli od początku pokażesz kobiecie że masz pełny portfel, to nigdy nie będzieśz wiedział czy kocha Twój portfel czy Ciebie. A chyba nie o to w życiu chodzi żeby mieć dziewczynę która tak naprawde nie kocha Ciebie

Gość w dupie mam
megapizdeczka

Gość Mrówelka
Faceci nie załamujcie się istnieja jeszcze uczciwe, ciepłe i kochające kobiety tylko nie szukajcie ich na dyskotekach

Gość Mrówelka
No chyba tak;) albo nie chodził do szkoły i ma bardzo ograniczony słownik ;)

" ps. a ten gnom pod nickiem "w dupie to mam" to chyb jakiś kompleks ma niezły" O tak chociaż i tak mi się podobało jak mnie nazwał ale nie zdążyłam napisać na tamtym topiku bo go skasowali... A teraz nie pamiętam jak to było - mieszczuszka coś tam nóżka :D

Gość Mrówelka
Facet musi uruchomić swój urok osobisty żeby kobieta się w nim zakochała a nie portfel czy penisa. I tak wiadomo że porządna kobieta nie pójdzie na pierwszej czy drugiej randce z facetem do łóżka więc penis nie ma nic do rzeczy

Gość w dupie mam
Żmijka ale z ciebie pizdeczka osrajnóżka

Gość dsfsdfs
morwelka koncz pisac te farmazony i wracaj na swoj topik o robieniu lodow :o

Gość Mrówelka
To nie sa farmazony. kocham mojego faceta bezgranicznie i nie poleciałam ani na kase ani na nic innego. Oczarował mnie swoja osobowością

Gość Mrówelka
Żmij84 ja mieszkam z dala od Warszawy ale u nas jest podobnie a w mniejszych miasteczkach jeszcze więcej pustych lal którym zachciewa się bogatego życia w wielkim świecie

Gość ja tam nie wiem co lepsze
Zakochałam się zanim zobaczyłam twarz i penisa. Romansowaliśmy przez telefon. Gdy umówiliśmy się na spotkanie w realu byłam już do szaleństwa zakochana. I ten stan utrzymuje się już ponad ćwierć wieku :)

Gość zyxxx
Lepsza przystojna twarz i brzydki penis (co nie wyklucza dużego :p ). Zresztą penisowi się nie będę przyglądać i ubiorę go w kapturek, a na twarz patrzę podczas seksu :) Nawet jak mały/średni penis to też ok, od czaego dobra minetka, poza tym przytojny wibrator w szufladzie też się przyda i można go nawet włączyć do wszpólnej zabawy (typu - ja mu lodzika - on mi robi dobrze sobą i wibratorkiem ;) )

Gość a co macie oczy w cipie
ze chcecie "ładnego" penisa??? :D:D:D jak swiat swiatem, penis nigdy nie bedzie mial walorow estetycznych, moze byc albo mały albo duzy i nic ponadto. Więc powinno być? Co lepsze, przystojna twarz i MAŁY penis czy brzydka twarz i DUZY penis osobiscie wole to drugie:) bo rozmiar MA bardzo istotne znaczenie:)

Rozmiar jeżeli nie jest mikro to nie ma znaczenia. prawdziwy facet potrafi nawet małym penisem zadowolic kobietę. Faceci są w wielkim błędzie myśląc że im większy tym lepszy. Liczy się technika!

Gość Zgadzam się z Mrówelką
Mikro penis zdarza się baaardzo nieicznym facetom, a każdy inny daja kobiecie radość. Wolę przystojnego faceta z małym penisem :p Zresztą jak zyxxx zauważyła - od czego mamy wibratory :)

Gość nie ma ładnychpenisów
one z natury są brzydkie! :)

"Co lepsze, przystojna twarz i brzydki penis czy brzydka twarz i przystojny penis" Jeśli jego twarz będzie bliżej twoich oczu, to oczywiście wybierz przystojną twarz. I odwrotnie!