Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumeim tego sass

MOJA KOLĘZANKA KŁAMIE W CV KTÓE WYSYLA DO PRACODAWCÓW!!SZOK!!

Polecane posty

kolezanka wysylala cv do pracodawców i klamala tam ..napisala ze ma za soba prace dwuletnią w jakiejs tam placówce a to byl tylko krótki staż.. jak ona sie nie boi..przeciez to sprawdzą :( sklamala ze pracowala tez w banku a przeciez tam miala też tylko praktyki ..normalnie masakra..jak tak mozna?przeciez oni to sprawdzą

Gość skkuuutekkk
to nie koleżanka napisał tylko ty!!! i teraz chcesz zebyśmy ci napisali,że nie sprawdzą!!A sprawdzą i to porządnie!!

Gość nooo tak
Myślę że tak naprawdę bardzo rzadko sprawdzają...

NIE JA NAPISALAM TYLKO KOLEŻANKA |!! JA JUZ DAWNO PRACUJE DZIEWUCHO. JAK NIE WIESZ TO NIE OCZERNIAJ. KOLEZANKA MI POWIEDZIALA ZE TAK ROBI I JA POPROSTU JESTE MW SZOKU JAK TAK MOŻNA..

Gość szaro buro na dworze
a co Cię to obchodzi co robi koleżanka? jej życie,jej praca jej sprawa. Gorsze od tych kłamstw w CV są takie wścibskie koleżaneczki:D

hahahaah :) kochana sprawdza CIe sprawdza :P nie doslownie, ale zadadza pytanie w zwiazku z poprzednia praca, pracodawca co robilas itp i bede widziec jak sie jakasz:) wiec sie przygotuj :D

Gość nooo tak
skoro była w tych firmach na stażu, praktykach to wie co robią inni, co robiła, więc nie problem coś powiedzieć...

Gość zazadaja swiadectwa pracy i ty
le

Gość srrrruuu
ło matko toż to teragedia, tak nakłamać! a co cie to w ogóle obchodzi jej sprawa jej problem, nikomu krzywdy nie zrobiła

Gość lejkilla
Ja dzięki kłamstewku dostałam niezłą pracę:) Ale trzeba umieć kłamać, napisałam, ze pracowałam na niezłym stanowisku w znanej firmie- tak naprawdę pracowałam na 1 roku studiów ale na mało ciekawym stanowisku ;) Jednak wszystko obcykane ze znajomą, która jest menedżerką i jak coś to zatwierdzi wszystko :D Grunt to kontakty :P

Gość tez mnie to szokuje
i szokuje mnie jeszcze bardziej poparcie dla tych osob. Przeciez potem takie osoby nie sa lojalne wobec swoich pracowdawców. Przynosza wiecej szkód niz pożytku. Szkoda,ze nie ceni sie szczerosci tylko cwaniactwo. Pijawka zainteresowania to cos innego niż przebieg pracy, aż dziwne , ze tego nie rozumiesz :O A w rzadzie siedza tacy sami ludzie jak wszedzie Amant!!!! Klamia tak samo jak wszyscy inni.

Gość ciekawe ilu
ludzi klamie:O Ja odczuwam wrodzony wstret przed kłamstwem.

Gość tak tylko czy pracodawce stac
na to zeby przyjmowal pracwonika na 2 miesiace a potem znowu szukał:O Dziwne ,zeoszustwo nazywasz przebiegłością.

Wiecie co, ja chyba tez tak zrobię... Jestem zrozpaczona... Nie mam pracy od bardzo długiego czasu i jak nic nie znajdę to już chyba po mnie... Tylko że oni wymagają też referencji - jak ludzie to robią? Pisza sobie sami?

Gość czy nawet pracy w sklepie nie
ma?

Gość wiesz oni chyba licza na
to, ze nikt nie bedzie chcial referencji. czasem chca a czasem nie...zalezy na jakie stanowisko a Ty na jakie stanowisko szukasz?

Gość tez mnie to szokuje
no coz nie chodze do koscioła i sie masturbuję, ale w takich sprawach nie kłamię. Pisze jak jest i tyle.

Gość a co ze
swiadectwem pracy? przeciez w kazdej firmie tego zadaja? Sama je sobie napisze?