Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilczys

jak odzyskac pierwsza miłosc ?

Polecane posty

Witam!!! Jak tu zaczac ze w skrocie opisac moja historie....oki Majac 17 lat poznalam mojego ukochanego.oczywiscie jeszcze nie wiedzialam ze bedzie nim. byl moim pierwszym meszczyzna, mielismi bardzo wiele trudnosci ze strony mojej rodziny jak rowniez obcych ludz.on nie byl uwazany za milego chclopaka wrecz przeciwnie.nikt go nie lubiam.jak to mowiono Urwis.moim rodzice i baracie(jego koledzy hi) nie pozwalali mi sie z nim sptykac .teraz myslac o tym to bylomzen\ujace jakbysmy sie teraz spotkali napewno wszystko bylo by inaczej.on byl taki kochajacy cieply jakiego nikt inny nieznal.a ze ja bylam mloda i glupa to z nim zerwalam ze wzgledu na rodzine zeby mniec swiety spokoj.zaczelam sie spotykac z innym chłopakiem noramanie facet do reki przyluz.ale pozniej z nim zerwalam dla pierwszego bo nadal go kochalam.pozniej wyjechalam pisalam czasami do niego zeby do mnie przyjechal ze mozemy zaczac razem nowe zycie ale nie uzyskalam odpowiedzi.pozniej on poszedl siedziec...a ja poznalam faceta i maialam nadzieje ze wkoncu bede szczesliwa urodzilam synak ale i tak nie wyszło.zawsze tesknilam za moja pierwsza milosci nigdy do nikogo tego nie czulam.a teraz znowu jestem w swoim rodzinnym miescie i co sie ikazalo i on terz jest bo wyszedł z wiezienia.niewiem czy los tak chcialam zebysmy mogli znowu sie spotkac.tylko najgorsze jest to ze nie wiem jaki on terz jest czlowiekiem ja wydoroslama a on???? czy nadal o mnie pamieta i czy zale i smutne sytuacje poszly w nie pamiec.czy mnie nadal kocha?????? nie mam pojecia co robic napisac list bo do niczego innego sie nie odwarze.czy mnie wysmiej????czy bedzie chccial kobiete z dzieckiem????czy poprostu zapomniec prosze pozmucie mi napiszcie jakies sposoby na odzyskanie go .pozsrawiam.ps sorki za bledy

Gość Ewelina

Napisz kochana List albo zdobądź jego nr tel i SMS wyślij bądź na Facebooku napisz. To.uczucie nie wygaśnie wiem po sobie jak jest u mnie. Pozdrawiam