Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zapytaniem

pytanie dla kobiet!

Polecane posty

Gość z zapytaniem

czy kiedykolwiek wasz mężczyzna was uderzył?

Gość ja powiem tak
nie jakby uderzył nie był by już moim facetem

Gość fly...
tak i juz nim nie jest

Gość z zapytaniem
ja mam z nim dwojke dzieci i mieszkamy u moich rodzicow. nikt o tym nie wie. nie kocham go juz od jakiegos czasu jestesmy 3 lata po slubie nie mam odwagi wziasc z nim rozwod.

Gość z zapytaniem
pobił mnie bo nie chciałam mu zrobić loda a on nie może bez tego żyć. była wielka kłótnia o to :(

Gość z zapytaniem
ja mu musze robic loda prawie codziennie bo tez bym oberwala, a jak w sobote idzie do baru i przyjdzie nad ranem nawalony to jak mu nie chce zrobic to ryczy po mnie i dzieci budzi.nienawidze go.

Gość www.tnij.org/tatix
Jeśli mężczyzna uderzy to od razu trzeba dzwonic na policje,nie ma innej opcji

Gość odpowiedzcie na pytanie
prosze o wiecej odpowiedzi.

Gość wyimaginowane szkiełko
Mężczyzna, który bije kobietę nadaje się na oddział specjalny szpitala psychiatrycznego. Twój mężczyzna jest chory, nie daje sobie rady z emocjami. A Ty nie pozwól sobie na takie traktowanie. Być może sama w nim z jakiegoś powodu wywołałaś te emocje. Jednak facet, który nie panuje nad sobą, to człowiek chory. Zgłoś to na policję. Policja co prawda do spraw małżeńskich rzadko się wtrąca ale za to będziesz miała na piśmie jego wykroczenia, co w razie rozwodu przyda się. Rozwiedź się z nim, nie pozwól, żeby Twoje dziecko patrzyło na to jak tatuś nie szanuje matki.

Gość prosze o rade
nie daje rady sobie z tym wszystkim:(( ostatnio znowu byla awantura i kazałam mu sie wynosic to znowu zaczal przepraszac i blagac o ostatnia szanse, obiecuje ze bedzie panowal nad sobą, że nie chce stracic rodziny...nie wiem co robic:((

Gość szklanapogoda
powiem ci tak przepraszac,blagac itp. to on bedzie za kazdym bo widzi ze jak on tak sie zachowa to ty ic mu nie zrobisz wiec dalej bedzie po swojemu robil.wykop go na zbity pysk.mnie moj jeszce nigdy nie uderzyl a jak by to zrobil to juz by nie byl ze mna.tak ze przemysl to czy jego przeprosiny a pozniej dalej to samo jest warte twoich nerow i tego ze dziecko to oglada.ze wzgledu na dziecko juz dawno powinnas z nim nie byc bo dobro dziecka jest najwazniejsze

Gość protkowa
nigdy żaden facet mnie nie uderzył.... nie możesz mu wybaczać za każdym razem-bo to się nie zmieni-nie daj się!!!!skończ to jak najszybciej.